Kolarille tuplakultaa Tanskassa

Viikonloppuna kisattiin kova kansainvälinen Ishoj kata/kumite cup Tanskassa. Osallistujia oli 436 kaikkiaan 11 eri maasta. Lahden Karaten Joni kolari jatkoi upeita esityksiään voittamalla kultaa sekä miesten että alle 21 –vuotiaiden ottelusarjassa. Miesten alle 67 kg sarjassa ensimmäisenä kukistui Ruotsin Amit Mathuru pistein 6-0. Toisella kierroksella taakse jäi Tanskan Victor Jay jälleen selkeällä piste-erolla 6-1. Joni voitti suvereenisti 6-0myös seuraavalla kierroksella vastaan tulleen Ruotsin Rohollah Yousefin. Finaalissa vastassa oli tanskalainen Marcus Nyman. Ottelun tuoksinassa Kolari loukkasi nilkkansa, mutta jatkoi urheasti taistelua vieden upean voiton pistein 3-0. Kolarin ylivoimaa kuvaa hyvin se, että hän napsi tässä sarjassa vastustajistaan peräti 21 pistettä, antaen vastustajalleen vain yhden pisteen.
Alle 21 –vuotiaiden -68kg sarjassa Kolari vei voitot selkeästi vastustajistaan. Ensin Norjan Pedersen kaatui pistein 3-1, sitten Norjan Hjerpaasen pistein 6-2. Finaalissa Joni taisteli tuttua harjoituskaveria Rajakylän Karateseuraa edustavaa Aaro Tuomista vastaan. Finaali oli vauhdikas, ja lopussa Kolari korjasi voiton tarkalla ja nopealla etukäden lyönnillä.
Pyry Heiskanen otteli miesten +84 kg sarjassa. Ensimmäisenä vastassa oli Tanskan Jacob Dersch, jonka Pyry pöllytti 4-2. Seuraavalla kierroksella Pyry joutui taipumaan Ruotsin Jonathan Hyden käsittelyssä tappioon. Ruotsalainen eteni finaaliin asti, joten Heiskanen pääsi keräilyjen kautta pronssiotteluun. Ottelun alussa Pyry oli häviöllä 2-0, mutta viikinkisoturi kokosi itsensä, ja vei lopulta näyttävän voiton 7-2.
Heiskanen ja Kolari edustivat Suomea myös kolmihenkisessä miesten joukkueessa. Ensimmäisenä kukistui Tanskan joukkue voitoin 2-1 Kolarin ja Heiskasen voittaessa omat ottelunsa. Seuraavana kukistui Norjan joukkue. Finaalissa oli vastassa Tanskan ykkösjoukkue, joka oli vielä toistaiseksi kovempi. Lopputuloksena Suomen joukkue sai kaulaansa hopeisen mitalin. Kolari otteli kilpailussa yhteensä 10 ottelua, joista hävisi vain tämän yhden joukkuefinaaliottelun.

Ajankohta:
23.02.2015 – 20:15

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2015/02/25/kolarille-tuplakultaa-tanskassa/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close