Mitaleja Ishoj cupista

Viikonloppuna kisattiin kova kansainvälinen kata ja kumitekilpailu Ishoj kata/kumite cup Tanskassa.

Kataan eli karaten liikesarjaan osallistui Nea ja Bess Mänty.
Bess osallistui tyttöjen kadettien 14-15v sarjaan, joka oli katasarjojen suurin.
Osallistujia oli 21 ja kuudesta eri maasta. Bess aloitti oman sarjansa hienosti voittamalla tanskalaisen Abramsen Cecilien puhtaasti 5-0. Seuraavalla kierroksella vastaan tuli kova tanskalainen Scharff Cecilie, jonka Bess voitti vastustajan tehdessä virheen ja seurauksena oli hylkäys.

Näin Bess eteni kolmannelle kierroksella, jossa vastassa oli huikean kova tanskalainen Lauritsen Michella, Bess joitui taipumaan tanskalaiselle tuomariäänin 4-1. Michella eteni kuitenkin finaaliin ja näin Bessille aukesi tie keräilyihin.

Keräilyissä ensimmäinen vastustaja oli Luxenburgin Henry Ceciline. Bess voitti selkeästi 5-0 ja eteni seuraavaan otteluun, joka oli jo pronssiottelu.
Vastassa oli tuttu kilpakumppani Ruotsin Tran Emma, ottelu meni selkeästi Bessille 5-0. Ja näin hienosti voitettu pronssimitali oli ansaittu.

Naisten seniorisarjaan osallistui Nea Mänty. Osallistujia oli 13.
Nean ensimmäinen vastustaja oli tanskalainen Bjerring Fredrikke, joka oli sarjan voittajsuosikki.
Fredrikke voitti 4-1 ja hän eteni aina finaaliin asti, jolloin Nea pääsi keräilyihin.
Keräilyssä vastaan tuli tanskalainen Boulahrouz Celine, jonka Nea voitti 4-1.
Seuraavana oli vuorossa pronssiottelu, jossa vastassa oli kova ruotsalainen Löwenadler Alexandra, jolle Nea joutui taipumaan 5-0. Nean sijoitus oli viides.

Kumitekilpailut käytiin seuraavana päivänä.

Ajankohta:
21.02.2015 (All day)

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2015/02/22/mitaleja-ishoj-cupista/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close