Sensei Bob Nash (7.Dan) leiri

Ajankohta:
24.04.2015 (All day)26.04.2015 (All day)
Sijainti:
Erätie 3, 00730 HELSINKI

Sensei Bob Nash (7.Dan) tulee Suomeen pitämään leiriä 24.-26.4.2015.

Leiri on tarkoitettu kaikille harrastajille. (alaikäraja on 13vuotta ja junnuvihreä)

Tervetuloa mukaan leirille Tapanilaan!

Leirin aikataulu:

Perjantai 24.4.2015
18.00-20.00 Harjoitus (vain Erän harrastajat)

Lauantai 25.4.2015
11.00-13.00 Harjoitus
Harjoituksen jälkeen otetaan leirikuva

Lounasmahdollisuus Mosacafessa
(Alennuslippuja lounaalle ja kahville jaossa leirillä)

14.30-16.00 Harjoitus
16.30-18.00 Harjoitus

Sunnuntai 26.4.2015
10.00-12.00 Harjoitus

Lounasmahdollisuus Mosacafessa
(Alennuslippuja lounaalle ja kahville jaossa leirillä)

13.00-14.30 Harjoitus

Ilmoittautuminen:
Leirille on harjoittelupaikkoja rajoitetusti. Sitova ilmoittautuminen leirille tapahtuu MyClub-sivun kautta. Alla ovat linkit ilmoittautumista varten. Huomioithan, että ilmoittaudut oikean linkin kautta. Ilmoittautuminen leirille on mahdollista 30.3.2015 asti.

Muiden karateseurojen ilmoittautumislinkki: https://erankarate.myclub.fi/login

Ilmoittautumisen yhteydessä saat leirimaksun maksutiedot. Leirimaksu tulee maksaa kahden viikon sisällä ilmoittautumisesta.
Leirimaksu:

Leirimaksu on 60€. Leirimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä saatavalla laskulla. Ota kuitti maksetusta leirimaksusta mukaan leirille ja näytä se rekisteröinnin yhteydessä. (Eräläisille leirimaksu on 40€.) Jälki-ilmoittautuminen 100€.

Lounas ja kahvilapalvelut:
Lauantaina ja sunnuntaina on mahdollista nauttia Tapanilan Urheilukeskuksen MosaCafen antimista edullisempaan leirihintaan. Molempina päivinä on tarjolla leirilounas ja kahvia sekä pientä purtavaa alennettuun hintaan. Alennuslappuja saat rekisteröinnin yhteydessä leirillä. Käyttämällä allenuslippua MosaCafessa leirin aikana, tuet Tapanilan Erän Karatejaoksen juniorikilpatoimintaa!

www.tapanilanurheilu.fi/mosacafe

Harjoittelupaikka:
Leiri pidetään Tapanilan Urheilukeskuksessa Erä-talossa (Tapanilan Erä), Erätie 3, 00730 HELSINKI (www.tapanilanurheilu.fi)

Liite: Bob Nash leirimainos 2015.pdf

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2015/01/09/sensei-bob-nash-7-dan-leiri/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close