FOC:sta useita arvomitaleja Lahden Karatelle

Lahden Karate napsi useita arvomitaleja kansainvälisistä karatekilpailuista.

Karaten Finnish Open Cup käytiin Tampereella 13.9.2014.
Lauantaina käytiin aikuisten ja junioreiden kilpailut, sunnuntaina kilpailut jatkuvat nuorempien osalta. Kilpailuihin osallistui yli 230 kilpailijaa kahdeksasta eri maasta.

Kilpailut antavat hyvää harjoittelua tuleviin aikuisten MM-kilpailuihin jotka käydään marraskuussa Bremenissä.

Lahden Karatelta MM -kilpailuihin edustamaan on valittu Joni Kolari miesten -60 kg ottelusarjaan, Pyry Heiskanen miesten -84 kg ottelusarjaan ja Ina Hämäläinen naisten katasarjaan.

Joni Kolari osallistui kolmeen henkilökohtaiseen ottelusarjaan taistellen kahdesta sarjasta mitalin.
Joni on parantunut hienosti leukavammastaan, joka esti viime kevään EM-kilpailuihin osallistumisen.

Alle 21 -vuotiaiden -78 kg sarjassa Joni dominoi kaikkia otteluitaan alusta alkaen ja toi varmoin ottein kultaa Lahteen.
Miesten -75 kg sarjassa Joni kohtasi kokeneen Eki Luukan joka antoi todella kovan vastuksen, tasainen ottelu päättyi tasapisteisiin, joka ratkaistiin tuomariäänestyksessä Jonin hyväksi. Finaalissa vastassa oli Suomen maajoukkue-edustaja Amgad Mahmoud joka sai ottelun alussa potkutekniikasta keskivartaloon johtoaseman Amgad pystyi johtamaan ottelua loppuun asti näin kultamitali lähti tällä kertaa Helsinkiin ja hopea Lahteen.
Miesten avoimessasarjassa Joni eteni semifinaaliin asti mutta joutui keskeyttämään lievän loukkaantumisen takia ottelun.

Pyry Heiskanen otteli alle 21 -vuotiaiden +78 kg sarjassa napaten hienoilla suorituksillaan kultaa. Pyry osallistui myös miesten -84 kg sarjaan hoitaen pronssia kotiin tuliaisiksi. Tuplamitalisteiksi lauantain osalta pääsivät Joni Kolari ja Pyry Heiskanen.

Miesten juniorikatasarjassa Lahden Karaten Miko Jalava eteni semifinaalista finaaliin kukistettuaan ruotsalaisen vastustajansa. Finaalissa vastassa oli toinen ruotsalainen joka tällä kertaa vei ottelun 5-0 ja Mikon oli tyytyminen hopeamitaliin.

Lahden Karaten Ina Hämäläinen taisteli tiensä keräilyiden kautta pronssiotteluun. Pronssiottelussa vastassa oli ruotsin edustaja, joka joutui tunnustamaan Inan paremmakseen tuomariäänin 5-0 ja näin Pronssia Lahteen.

Naistenjuniori katasarjassa Lahden Karaten Lotta Tamminen raivasi tiensä pronssiotteluun kukistaen suomalaiset vastustajat. Pronssiottelussa Lotta sai vastaansa ruotsalaisen kataajan, jonka Lotta voitti vahvoin ottein 5-0.

Miestenkatasarjassa Lahden Karaten Oliver Kuisma eteni aina pronssiotteluun, jossa ruotsalainen vastusta vei mitalin harmillisesti tuomariäänin 4-1.

Ajankohta:
13.09.2014 (All day)

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2014/09/13/focsta-useita-arvomitaleja-lahden-karatelle/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close