Onnistuneet Ystävyyskisat avasivat kilpailukauden

Sunnuntaina 7.9.2014 kisattiin Lahden Kamppailuareenalla Lahden Karaten, Lohjan Kamppailukeskuksen ja Tapanilan Erän karatejaoksen väliset ystävyyskilpailut.

Kilpailuihin osallistui reilu 30 kilpailijaa 13 eri sarjassa. Sarjat kilpailtiin niin sanottuina pooleina, jolloin jokainen kisaaja sai kokemusta useammasta ottelusta ja katojakin saatiin nähdä jokaiselta useampi.

Ennen kilpailujen aloittamista Tapanilan Erän Maija Laaksonen (3. dan) ohjasi junnuille yhteisharjoitukset. Olipa hienoa katsoa, kun juniorit keskittyivät harjoitteisiin ja kuuntelivat ohjaajaa tarkasti. Harjoitusten jälkeen kisaajilla oli mahdollisuus tankata energiavarastot tarjolla olleella lämpimällä aterialla. Kilpailuiden toimitsijat olivat myös saaneet aamun aikana päivityksen säännöistä ja opastuksen toimitsijan tehtäviin. Varsinaiset kilpailut saatiinkin käytyä läpi parissa tunnissa. Tähän tietysti auttoi suuresti korkeatasoiset tuomarit, joita kisoihin oli saatu suurin joukoin. Päätuomareina toimi aikuistenkin kansainvälisillä arvokisatatameilla tuominneet Pirkko Heinonen ja Maija Laaksonen.

Tunnelma kisapaikalla pääsi alkujännityksen jälkeen nousemaan todella korkeaksi, kun kisaajat, huoltajat ja vanhemmat kannustivat omia seuralaisiaan ja kavereitaan rohkeasti. Ihana oli myös nähdä kuinka kilpailijat antoivat toisilleen hyvää palautetta onnistuneista suorituksista. Jokaiselle kilpailijalle jaettiin upeat diplomit ja kisoja varten tilatut uudet karateheijastimet. Sarjojen parhaimmiston palkintokaappiinkin saatiin taas täytettä, kun upeat pokaalit matkasivat kotiin kisakasseissa junnujen mukana.

Kilpailujärjestäjien toivuttua kisaväsymyksestä, alamme suunnittelemaan ensi vuodelle uusia kisoja. Näin onnistuneelle tapahtumalle on helppo luvata jatkoa.

Ajankohta:
10.09.2014 – 20:45

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2014/09/10/onnistuneet-ystavyyskisat-avasivat-kilpailukauden/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close