Joni Kolari kahteen otteluvoittoon karaten nuorten MM-kilpailuissa

Karaten nuorten MM-kilpailut käytiin Espanjan Guadalajarassa 7.-10.11.2013.
Kilpailuihin osallistui yli 1200 kilpailijaa 98 eri maasta.

Lahden Karaten neljä kilpailijaa hankkivat arvokkaita kokemuksia arvokilpailuista.

Joni Kolari otteli alle 21 -vuotiaiden -68 kg sarjassa, jossa ensimmäisellä kierroksella vastaan tuli Saksan Özturk. Joni napsi selkeillä etukäden lyönneillä pisteitä ja ottelun lopussa Joni onnistui vielä tekemään näyttävän takajalan kiertopotkun vastustajan päähän, ottelu päättyi 6-1 Jonin voittoon.
Toisella kierroksella Brasilian Vasconceles antoi Jonille kovan vastuksen aina viimeisille sekunneille asti. Ottelu päättyi vastustajan diskaukseen liian monen varoituksen jälkeen.
Kolmas ottelukierros päättyi täpärästi Bosnia Hertsegovinan Tabakovic otteluvoittoon. Jonin tie nousi pystyyn kun Tabacovic hävisi finaaliottelupaikan niukasti yhdellä pisteellä. Tabacovic taisteli itselleen keräilyotteluiden kautta pronssimitalin.

Pyry Heiskanen eteni alle 21 -vuotiaiden +78 kg ottelusarjassa toiselle kierrokselle Kroatialaisen jouduttua luovuttamaan ottelun. Toisella kierroksella Kreikan edustaja osoittautui liian kovaksi vastukseksi eikä Pyry päässyt enään jatkoon.

Tyttöjen alle 21 -vuotiaiden katasarjassa Nea Mäntyä vastassa ensimmäisellä kierroksella oli finaaliin saakka edennyt Slovakian Balciarova joka voitti Nean selkeästi voimakkaalla katallaan. Nea pääsi keräilemään Valko-Venäjän Smaliakovaa vastaan, mutta Nea katasuoritukset eivät tälläkertaa riittäneet tämän pidemmälle.

Lotta Tamminen katasi junioreiden 16-17 -vuotiaiden sarjassa Englannin Williamsonia vastaan, joka voitti Lotan varmalla suorituksellaan. Englantilainen ei selviytynyt finaaliin saakka joten Lotan kilpailut päättyivät siihen.

Joni Kolari oli pisimmälle edennyt suomalainen ja hyvät ottelut jättivät arvokkaita kokemuksia tuleviin arvokilpailuihin.

Kahden vuoden päästä kaikki kilpailuissa olleet Lahtelaiset mahtuvat vielä ikänsä puolesta nuorten MM-kilpailuihin, jolloin voidaan odottaa parempaa menestystä.

Ajankohta:
10.11.2013 – 15:45

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2013/11/10/joni-kolari-kahteen-otteluvoittoon-karaten-nuorten-mm-kilpailuissa/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close