Lahden Karate juhli kotikilpailuissa

Lahden Karate ry järjesti jälleen perinteikkään 20. Katana-Shiai –kilpailun. Kotikilpailuistaan seura kahmi peräti 23 mitalisijaa, ollen taas selkeästi menestynein seura. Päivän parhaasta menestyksestä vastasi Björn Kulovuori, joka kovatasoisissa sarjoissa taisteli varmoin ottein selkeästi sekä kata (liikesarja) – että ottelusarjansa voittoon. Kulovuori sai myös kilpailun parhaan ottelijan palkinnon. Myös Saku Virtanen taituroi suvereeniin voittoon omassa ottelusarjassaan, eikä antanut vastustajilleen ainuttakaan pistettä. Hän taisteli myös katasarjansa hopealle.

Naisten katasarjassa Lahden Karatelle tuli kolmoisvoitto, kun Ina Hämäläinen voitti sarjan, Annamari Kaikkonen taiteili hopealle ja Nea Mänty pronssille. Tyttöjen 16-17v. katasarjassa Lotta Tamminen vei kullan ja Hellen Halttunen sijoittui toiseksi. Kadettityttöjen katassa (14-15v.) Bess Mänty voitti sarjansa selkeästi. 14-15 –vuotiaiden poikien katasarjan voitti Miko Jalava ja miesten katasarjassa Oliver Kuisma tuli kolmanneksi. Junioreiden joukkuekatasarjassa Lahden Karaten joukkue (Samu Saario, Teemu Saario, Perttu Raita) sijoittui pronssille ja senioreiden joukkue (Bess Mänty, Pihla-Maaria Holmlund, Heta Virkkunen) sai hopeaa.

Tyttöjen katassa (10-11v.) Olivia Niemi taisteli itsensä toiseksi ja 12-13-vuotiaiden sarjassa Pihla- Maaria Holmlund sai kultaa. Markus Arvola sijoittui pronssille 12-13 –vuotiaiden poikien katasarjassa. Leevi Saario sijoittui omassa katasarjassaan pronssille ja voitti ottelusarjansa selkein ottein seurakaveri Jesse Lehtisen jäädessä hopealle. Katasarjansa Jesse puolestaan voitti selkeästi. Teemu Saario sijoittui omassa katasarjassaan hopealle. Poikien 7-9v. ottelusarjassa Nooa Paukkola sai hopeaa.

Liite: TULOKSET 2013 Katanashiai.xls

Ajankohta:
03.11.2013 – 21:45

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2013/11/03/lahden-karate-juhli-kotikilpailuissa/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close