Karate & Relax seminaari Sisiliassa

Neljänteen kansainväliseen karate seminaariin osallistui noin 250 henkilöä, 9 eri maasta.

Suomalaisia oli mukavasti tänä vuonna mukana, Lahden karatesta osallistui Nea ja Satu Mänty.
Seminaari oli neljän päivän mittainen ja treenejä oli yhteensä 12 kpl. Puolet kataa ja toiset puolet kumitea.

Katatreenit olivat vaihtelevia ja uutta tyylisuuntaakin saimme opetella.
Opettajina toimi maailman huiput. Viviana Bottaro opetti meille Bassai-katan. Treeni oli vaikeahko, koska tyylisuunta oli eri kuin shotokan. Tunnelma oli kuitenkin hyvä ja kaikilla oli kova motivaatio oppia.

Katatreenien ohjelma vaihtui aina tilanteen mukaan, eli aamulla ei ollut varmaa tietoa mitä kataa tullaan treenaamaan.
Lucio Maurino selitti tarkasti henkistä keskittymistä katan tekemiseen ja myös asentojen varmaa otetta tatamiin, keskivartalon hallintaa ja ylävartalon ojentumista. Treeni oli erittäin antoisa, koska hän selitti tarkasti kaikki liikkeet Katasta sochin.

Luca Valdesi opetti Usun ja Empin, hän painotti, että pitää aina miettiä katan tekemisessä vastustajia, joita on monta ja kaikista suunnista. Tekniikan täytyy olla toimiva.

Vincenzo Figuccion vuorossa oli opettaa Kanku-Sho. Hänellä oli tiukka kuri ja kaikki liikkeet piti tehdä täysillä ja voimakkaasti.

Kumite treeneissä opettajina oli myös maailman huippuja: Davide Benetello, Luigi Busa, Stefano Maniscalco ja Salvatore Loria.

Treenit olivat monipuolisia, ryhmätyöskentelyä oli paljon. Myös parin vaihtoa lennosta oli paljon, eli ei voinut turvautua siihen, että olisi tuttu pari.
Potkuja treenattiin harjoituksissa paljon.
Kokonaisuutena seminaari oli hyvä ja monipuolinen.

Paikka oli loistava, sijainti meren äärellä ja upeat uima-altaat olivat kovassa käytössä aina treenien loputtua ja vielä aurinko kruunasi päivät.
Relax-osio alkoi italialaiseen tapaan noin kello 24, kahtena iltana oli urheilua, lentopalloa ja jalkapalloa ja lauantaina oli vielä kunnon disco, joka jatkui aina kolmeen saakka.

Hyvällä mielellä ensi vuonna uudelleen 🙂

Ajankohta:
13.06.2013 – 08:45

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2013/06/13/karate-relax-seminaari-sisiliassa/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close