Karate Kid Cupista kansainvälistä menestystä Lahden karatelle

Lahden Karate menestyi loistavasti viikonloppuna käydyissä karate kisoissa Tukholmassa. Kilpailijoita oli 750.

Lahden karatesta osallistui 4 kilpailijaa. Kultamitalin nappasi Peppi Mänty voittaen oman katasarjansa mielettömällä asenteella. Pepin sarjassa oli 18 osallistujaa. Peppi teki 5 kataa ja finaalissa tuli vastaan Ruotsin Mimmi Mören ja hänet Peppi voitti tuomariäänin 2-1.

Saku Virtanen oli päivän tuplamitalisti.
Katassa hän voitti kolme ensimmäistä vastustajaansa selkeästi 3-0. Semifinaalissa Saku joutui taipumaan niukasti 2-1 ruotsalaiselle Vincent Caronille, tuloksena siis hienosti pronssia.

Ottelussa ensimmäinen vastustaja oli Filip Skogeland jonka Saku peittosi selvästi 6-1. Seuraavaksi hän kohtasi Adam Refain voittaen 10-0, lopettaen ottelun komeaan uramawashigeriin. Kolmannella kierroksella norjalainen Fredrik Sundby kukistui 3-1 ja neljännellä Tuvarandt Ruthran kovan taistelun jälkeen 6-4. Finaalissa Saku joutui taipumaan viimeisellä sekunnilla 3-2 tappioon molempien lyödessä samanaikaisesti vastaan, hopeaa kuitenkin hienosti.

Kolmas mitalisti oli Björn Kulovuori. Björn taisteli itselleen pronssimitalin ottelusta. Ensimmäisessä ottelussa vastaan tuli Obou Traore Ruotsista ottelu oli erittäin tasainen ja aggressiivinen. Björn voitti ottelun 4-3. Seuraavaksi vastaan tuli Andrijia Stojanovic Ruotsista, hänet Björn voitti selkeästi 2-0. Semifinaalissa vastustajana oli Norjan Andrian Salas, jolle Börje hävisi 6-0. Björn osallistui myös katasarjaan, mutta joutui tällä kertaa taipumaan ensimmäisessä ottelussa Ruotsin Viktor Lindqvist vastaan tiukasti 2-1. Ei jatkoon.

Ajankohta:
12.11.2012 – 08:45

 

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2012/11/12/karate-kid-cupista-kansainvalista-menestysta-lahden-karatelle/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close