Menestystä Sipoossa

Viikonloppuna kisailtiin Sipoossa kansalliset karatekilpailut, osallistujia oli 112. Lahden karate loisti jälleen erittäin hyvillä suorituksilla 18 kilpailijan kokoonpanolla. Mitalisaalis oli huikeat 26 kpl.

Päivän parhaimpiin suoritujiin nousivat Saku Virtanen ja Hellen Halttunen, jotka molemmat saivat 3 mitalia. Saku voitti oman kata (liikesarja) sarjansa pojat alempivyöt 10-11v hienolla varmalla suorituksellaan, samassa sarjassa hopeaa nappasi seurakaveri Perttu Raita. Saku osallistui myös ylempivöisten kata sarjaan vieden voiton hienosti. Kolmas kulta mitali tuli ottelusta, jossa Saku tänään loisti hienolla tekniikalla. Toinen 3 mitalin saavuttaja Hellen Halttunen loisti varmalla kataesityksillän vieden voitot sekä tyttöjen 14-15v ja 16-17v sarjoissa. Ottelussa Hellen taisteli itsensä hienosti hopealle.

Lahden karaten vahva kataosaaminen tuli jälleen esiin, kun sarjavoittajia tuli runsaasti. Kolmoisvoitto tuli tyttöjen 12-13v ylempivöisten katasarjassa, jossa voiton nappasi Bess Mänty, hopeaa Pihla-Maaria Holmlund ja pronssia Heta Virkkunen. Bess ja Pihla-Maaria osallistuivat myös oman vyösarjaansa katasarjaan, jossa ottivat hienosti kaksoisvoiton; Bess kultaa ja Pihla-Maaria hopeaa. Saarion perheestä Teemu ja Leevi ottivat myös kaksoisvoiton pojat kata alle 10v sarjassa. Leevi osallistui myös pyykkipoikaotteluun ja nappasi sieltä hienosti hopeaa. Isoveli Samu voitti selkein tuomariäänin oman katasarjansa ja nappasi taitavalla esityksellä pronssia omassa ottelusarjassaan.

Pyykkipoikaottelussa tytöt alle 10v Lahden karate otti myös kolmoisvoiton; Peppi Mänty kultaa, Sarita Jantunen hopeaa ja Olivia Niemi pronssia. Peppi osallistui myös omaan katasarjaansa ja siinä taisteli hienosti kultamitalin. Kristiina Niemi nappasi hopeaa omassa katasarjassaan tytöt 10-11v. Björn Kulovuori esitti vahvaa osaamistaan voittaen oman katasarjansa pojat ylemmät vyöt 12-13v.
Myös otteluun osallistunut Niko Paukkola teki hienoa jalkatekniikka saaden hyvin 3-pisteen suorituksia. Hyvän tekniikan ansiosta Niko voitti hienosti oman sarjansa pojat 10-11v.
Miko Jalava onnistui hyvin omassa ottelusarjassaan kadetit 14-15v saavuttaen hopeaa. Ensikertalainen Dinuka Rathnayake otteli upeasti pronssille poikien 16-17 v sarjassa.

 

Kiitokset huoltajille

 

Ajankohta:
13.10.2012 – 21:00

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2012/10/13/menestysta-sipoossa/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close