LAHDEN KARATELLE 22 MITALIA HÄMEENLINNAN KOKORO CUPISTA

Viikonloppuna käydyssä karatekilpailussa oli kilpailijoita noin 135, 19 eri seurasta. Lahden karatesta osallistui 17 kilpailijaa. Lahden karate loisti jälleen mahtavalla suorituksella saavuttaen peräti 22 mitalia.

Tuplamitaleille sarjoissaan ylsi Peppi Mänty, joka voitti ylivoimaisilla suorituksillaan kultaa tyttöjen pyykkipoikaottelussa sekä hopeaa katassa (liikesarja).
Saku Virtanen voitti kultaa poikien katassa ja pronssia kumitessa (-38kg).
Niko Paukkola sai pronssia sekä katasarjassaan että kumitessa (+38kg).
Kaksi mitalia kaulaansa sai myös Björn Kulovuori, voittaen kultaa poikien katassa ja pronssia kumitessa (+45kg).

Tyttöjen katasarjassa (12-13v.) Lahden Karate sai kolmoisvoiton, kun Bess Mänty voitti sarjan, Pihla- Maaria Holmlund sijoittui hopealle ja pronssin nappasi vielä Heta Virkkunen.

8-9 –vuotiaiden katasarjassa Lahden karaten Teemu Saario ja Perttu Raita olivat sarjan ylivoimaiset kaksoisvoittajat.

Joni Kolari oli 16-17 -vuotiaiden poikien kumite-sarjassa ylivoimainen perinteiseen näytöstyyliin. Joni voitti kaikki vastustajansa helpon näköisesti ja konkarin ottein.

Samu Saario voitti suvereenisti oman sarjansa katakultaa.

14-15 –vuotiaiden poikien ottelusarjassa Miko Jalava sai pronssia, ja 14-16 –vuotiaiden katasarjassa Riku Salmi taiteili hopealle.

Tuomas Köntti sai omassa ottelusarjassaan pronssia, ja Olivia Niemi omassa ottelussaan hopeaa. Leevi Saario taisteli upeasti ottelusarjansa kolmanneksi. Kristiina Niemi taituroi katasarjassaan toiselle sijalle, veljensä Mikael Niemen saadessa katasarjansa pronssimitalin.

 

Ajankohta:
30.09.2012 – 15:00

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2012/09/30/lahden-karatelle-22-mitalia-hameenlinnan-kokoro-cupista/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close