SM-kilpailujen tulokset

Sunnuntaina 25.3.2012 taisteltiin karaten Suomenmestaruuksista myös katojen osalta.

Lahden Karate toi Lahteen suurimman osan katakilpailuiden SM -mitaleista.

Tytöt 12-13 vuotiaiden katasarjassa
Bess Mänty joutui keräilyissä vielä toteamaan vanhemman Maria Korpelan Tikkurilan Tiikereistä kokeneemmaksi ja päätyi näin pronssiotteluun seurakaverinsa Heta Virkkusen kanssa. Bess voitti tuomariäänin 2-1 ja ansaitsi näin pronssia.

Pojat 12-13 vuotiaiden katasarjassa kirkkaimmasta mitalista taistelivat keskenään Lahden Karaten seurakumppanit Mikael Ranki ja Miko Jalava. Mikael sai nappisuorituksen ja voitti kultaa Mikon tullessa hopealle, prossille pääsi Nurmijärven Shotokanin Henrik Sarmala.

Tyttöjen kadettikatasarjassa
pääsivät Lahden Karaten Hellen Halttunen ja Lotta Tamminen kokemaan esimakua kansainvälisestäkin tasosta, kun mukana oli Tapanilan Erää edustava Ranskalainen Naomi Hanian. Naomi voitti karsintakierroksella Lotan 2-1 ja finaalissa kultaottelussa Hellenin tiukoin tuomariäänin 3-2. Lotta pääsi keräilyiden kautta pronssiotteluun ja voitti selkeästi Tampereen Shotokanin Viivi Mikkolan.

Poikien kadettikatasarjassa
Lahden Karaten Miko Jalava pääsi finaaliotteluun, jossa joutui toteamaan Nurmijärven Shotokanin Tommi Lindholmin vahvemmakseen ja sai hopeaa, Ylöjärven Shotokanin Martti Tyrkkö tuli pronssille.

Naisten juniori katasarjassa Lahden Karaten Nea Mänty taituroi varmasti kirkkaimmalle mitalille voittaen kaikki vastustajansa. Kultaa Nealle, hopeaa saman seuran Lotta Tammiselle, joka pääsi ottamaan revanssin Naomi Hanian kanssa tässä sarjassa ja voitti keräilyottelun tuomariäänin 2-1. Lotta pääsi kisailemaan Nean kanssa kultamitalista, mutta joutui tunnustamaan Nean vielä kisoja käyneeksi konkariksi, jonka voittamiseksi ei vielä rahkeet riittäneet.

Juniori miestenkatasarjan finaalissa kohtasivat Lahden Karaten Joni Kolari ja Riku Salmi. Joni voitti finaalin ja kultaa taitavasti 5-0, Rikun kärsiessä vielä flunssan rasituksesta.

Naisten alle 21 vuotiaiden sarjassa Nea Mänty kävi pokkaamassa niin ikään kultaa Voittaen Tampereen Seigokanin Milja Vikiönkorven, pronssille tuli Tampereen Seigokanin Saara Rajasalmi.

Naisten avoimessa sarjassa kultaa otti tottuneesti Lahden Karaten Ina Hämäläinen, hopealle taipui Kuopion Karateseuran Enni Loikkanen ja pronssia kovan päivän urakan jälkeen nappasi Lahden Karaten Nea Mänty, saaden SM -kilpailusta kolmannen mitalinsa.

Miesten avoimessa katasarjassa kulta meni Kuopion Karateseuran Pasi Hirvoselle ja hopea seurakaveri Niklas Turuselle. Pronssiottelussa Lahden Karaten Oliver Kuisma joutui tyytymään neljänteen sijaan kovan taistelun jälkeen, kun vanha taistelukumppani Tampereen Seigokanin Simon Karman nappasi pronssin 4-1 tuomariäänin.

Liite: Tulokset SM-2012.xls

Ajankohta:
25.03.2012 – 18:00

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2012/03/25/sm-kilpailujen-tulokset/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close