Lahden Karate juhli SM-kilpailuissa 17 mitalilla

Karaten suomenmestaruuskilpailut käytiin viikonloppuna Tampereella. Lahden Karatelle kotiin tuomisina oli yhteensä 17 mitalia, joista 7 Suomen mestaruutta, 7 hopeaa ja 3 pronssia.

Kaksipäiväisen kilpailun ensimmäisenä päivänä kilpailtiin sekä joukkueina että henkilökohtaisissa ottelusarjoissa. Esa-Pekka Romppanen taisteli itselleen Suomen mestaruuden junioreiden -68kg sarjassa. Esa-Pekka lämpeni ottelu ottelulta napsien voittoja monipuolisilla ja näyttävillä tekniikoillaan. Finaaliottelunkin Esa-Pekka vei näytöstyyliin antamatta vastustajalle armoa. Kilpailun näyttävimmän finaalin lopputulokseksi jäivät pisteet 6-0.

Toinen suomenmestaruus Esa-Pekalle tuli junioreiden joukkueottelusta, jossa toisena jäsenenä oli Pyry Heiskanen. Pojat osallistuivat kahdestaan yleensä kolmihenkiseen joukkueeseen, joten jokainen ottelu oli pakko voittaa. Pyrylle ja Esa-Pekalle voittaminen ei tuottanut ongelmia, vaan varmoin ottein he taistelivat lopulta voittoon Helsingin Shukokaistakin, joka antoi kovimman vastuksen.

Vasta juniori-ikäinen Pyry Heiskanen osallistui miesten alle 84kg sarjaan. Finaaliottelussa Renshinkanin Oskari Rajala vei lopulta kokeneempana hiuksenhienon voiton. Pyry antoi kuitenkin kovan vastuksen ja taisteli sarjan nuorimpana hienosti hopealle.

Mikael Ranki, Miko Jalava ja Tapanilan Erältä vahvistukseksi lainattu Sami Sutinen osallistuivat kadettipoikien joukkueotteluun. Finaalissa pojat kohtasivat Renshinkanin päätä pidemmän joukkueen. Viimeisessä ottelussa Mikael Ranki joutui taipumaan selvästi ulottuvammalle Renshinkanin Lalli Nurmelle, tuloksena joukkuehopea.

Ajankohta:
25.03.2012 – 19:45

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2012/03/25/lahden-karate-juhli-sm-kilpailuissa-17-mitalilla/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close