Junnutiedote 2/2011

LAHDEN KARATE RY TIEDOTE 2 /2011 JUNNUT

Perjantaina 11.2 ei ole treenejä Salinkalliolla!!!!!!!

21.2 maanantaina pidämme klo 16.45 Salinkalliolla vanhempainkeskustelun. Mukana ovat Pirkko Heinonen ja Hannu Mänty. Tervetuloa vanhemmat!

Kevään aikana on kaksi perinteistä junnukilpailua Suomessa, johon seuramme osallistuu ja nyt on ensimmäinen Hämeenlinnassa.

KOKORO CUP

Lauantaina 19.2.2011 kilpailut.

Paikka: Hämeenkaaren urheiluhalli, Hämeensaarentie 3 Hämeenlinna

Sarjoina: kata, pyykkipoika ja kumite (matsi)

Ruokailu:

Kilpailijoilla, huoltajilla ja katsojilla on mahdollisuus saada lämmin ruoka

kilpailupaikalla kello 12 – 14 välisenä aikana. Ennakkotilaajille ateria maksaa 7€

(maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä), paikanpäällä ruokaa voi ostaa niin

kauan kuin sitä riittää hintaan 9€.

 

Ilmoittautumiset:

13.2 mennessä sähköpostilla osoitteeseen hannu.manty@inhunt.fi

Maksut:

osallistumismaksu on 25€ / kilpailija, ja maksetaan 14.2 treeneissä Hannulle (samoin ateriamaksu, jos sen tilaa).

Suomen karateliiton lisenssivakuutus pitää olla kaikilla. Se on voimassa vuoden kerrallaan. https://sporttilisenssi.slu.fi/index.php?lid=13613 klikkaa tuonne ja tilaa sieltä junnulle 25 euroa (maksa) lisenssi. Kuitti pitää olla mukana(lisenssi) kaikissa karatekilpailuissa. Kaikilla kilpailuhin osallistujilla tulee olla myös vakuutus/kuitti vakuutuksesta, joka kattaa myös kilpailemisen(tai liiton kilpialulisenssi jossa myös vakuutus).

 

Talvisin terveisin

 

Hantta

Ajankohta:
07.02.2011 – 09:00

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2011/02/07/junnutiedote-2-2011/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close