Tuomaripäivä

Ajankohta:
09.04.2011 – 10:0017:45
Sijainti:
Suurmäen kamppailuareena, Lahti

TUOMARIPÄIVÄ

Tuomaripäivä järjestetään tällä kerta yksipäiväisenä. Koulutus ontarkoitettu nykyisille tuomareille sekä uusille tuomarityöskentelystäkiinnostuneille henkilöille sekä valmentajille, jotka haluavat päivittääsääntötuntemustaan. Päivän aikana on mahdollisuus korottaalisenssejä.Pääsyvaatimuksena lisenssin suorittamiseen 3. kyu/vihreä vyöarvo, javähintään 16v. ikä.

AIKA la 9.4.2011 klo 9-18

klo 10 avaus ja tervetuloa

klo 10.15-11.15 kata & kumite teoria

klo 11.15-12 merkkien harjoittelu

klo 12-13 teoriakokeet

klo 13-14 lounas (omakust.)

klo 14.-15.15 katan tuomarointi/käytännön harj.

klo 15.15-16.30 kumite käytännön harj.

klo 16.45-17.45 koetulokset, yhteenveto, päätös

PAIKKA Lahti, Suurmäenkentän kamppailuareena,Suurmäenkatu 5

Kouluttajina Karateliiton tuomarivaliokunnan jäsenet

HINTA

Lisenssin suorittaminen 50 €.

Kuunteluoppilaat 20e,

Maksetaan etukäteen Suomen Karateliiton tililleAKTIA FI7240500010011261(BIC-koodi HELSFIHH), kuitti mukaan kurssille!

Muista tutustua sääntöihin ennalta!

Säännöt löytyvät karateliiton sivuilta www.karateliitto.fi/materiaalisalkku

Liite: tuomarikurssikutsu 2011.pdf

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2011/02/01/tuomaripaiva/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close