Hämeenlinnan 19. junnuturnaus 29.1.2011

Hämeenlinnassa järjestetystä 19. Karaten junioriturnauksesta oli kotiintuomisina yhteensä kuusi mitalia, kun kolmen hengen iskukyinen edustusjoukkue sai kukin tuplamitalit. Mikael Ranki parhaana menestyjänä toi oman katasarjansa (pojat alle 12v.) kultaa voittaen kaikki vastustajansa puhtaasti tuomariäänin 3-0. Myös ottelupuolella Mikael voitti vastustajansa selvillä piste-eroilla, eikä kukaan vastustajista saanut Mikaelilta yhtään suorituspistettä.

Lotta Tamminen niin ikään voitti alle 14v. tyttöjen yhdistetyn katasarjan selkeästi. Ottelufinaaliin pääsykin oli hiuskarvan varassa, koska semifinaali meni tasapisteiden jälkeen uusintaotteluun, joka myös päättyi tasapisteisiin. Tuomariäänestyksellä Lotta hävisi semifinaalin ja kovassa sarjassa Lotan lopullinen sijoitus oli kolmas sija.

Miko Jalava voitti poikien alle 14v. katasarjan. Kovimmat vastustajat tippuivat jo aiemmilla kierroksilla, ja finaali oli helppo 3-0 voitto. Ottelussa Miko raivasi tiensä semifinaaliin, jonka hänkin hävisi tuomariäänestyksellä tasapisteiden jälkeen. Pronssiottelun Miko voitti selkeällä piste-erolla 3-0 saaden itselleen pronssisen pokaalin.

Liite: 2011-19. Junnuturnaus. Lopulliset tulokset.xls

Ajankohta:
30.01.2011 – 13:30

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2011/01/30/hameenlinnan-19-junnuturnaus-29-1-2011/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close