Lahden Karate kahmi taas mitaleita Sipoosta

Lahden Karaten urheilijat rohmusivat nimiinsä jälleen peräti 15 mitalia viikonloppuna järjestetyissä Sipoon kansallisissa juniorikilpailuissa. Saaduista mitaleista viisi oli kultaisia. Ottelussa Lotta Tamminen sekä Pyry Heiskanen voittivat omat ikä- ja painoluokkasarjansa. Markus Mannonen vei hopeaa sekä omassa painoluokassaan että avoimessa sarjassa. Myös Miika Mannonen sekä Henna Manninen sijoittuivat hopealle omissa sarjoissaan. Pronssimitalisteja olivat Mikael Ranki ja Miko Jalava.

Katassa (liikesarja) Nea Mänty toi tuplakultaa voittamalla sekä oman ikäluokkansa että avoimen sarjan. Joni Kolari voitti niin ikään kadettipoikien katasarjan. Katasarjoissaan toiseksi sijoittuivat Teemu Orismala sekä Lotta Tamminen. Kolmas palkinto jaettiin vielä Henna Manniselle sekä Miko Jalavalle.

Sipoon monitoimihallissa käytyihin juniorikaratekilpailuihin osallistui 105 kilpailijaa.

Ajankohta:
03.10.2010 – 22:15

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2010/10/03/lahden-karate-kahmi-taas-mitaleita-sipoosta/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close