Budapest Open 25.-26.9.2010

Mannoselle hopeaa Budapest Open –karatekilpailussa 25.-26.9.2010

 

 Viikonloppuna Unkarin Budapestissa käytiin yksi Euroopan suurimmista avoimista karatekilpailuista, joissa mukana oli yli tuhat kilpailijaa 26 maasta. Lahden Karatesta mukana oli seitsemän kilpailijaa ja yksi tuomari.

Alkaneella kaudella Lahden Karate sai uutta verta ja vahvistusta ennestäänkin iskukykyiseen joukkoonsa, kun Miika ja Markus Mannonen vaihtoivat seuraa ja siirtyivät edustamaan Lahden Karatea. Markus Mannonen kirkasti heti seuran mitalitilastoa voittamalla hopeaa nuorten alle 55kg ottelusarjassa. Markus pääsi suoraan toiselle kierrokselle, jossa hän sai 1-0 voiton Romanian Vinceanu Cezarista. Seuraavaksi vastaan tuli Unkarin Norbert Kovacs, ja lopulta finaalissa vastaan tuli Unkarin Kapdebo Lorand, jolle Markus joutui taipumaan yhdellä pisteellä kärsien harmittavan tappion viime sekunneilla.

Toinen menestyjä oli Joni Kolari, joka pääsi kadettien katasarjassa (liikesarja) pronssiotteluun asti. Matkan varrella Joni kukisti Slovakian, Tsekin ja Romanian vastustajat tasaisilla esityksillä. Varmasta ja taidokkaasta suorituksestaan huolimatta Joni joutui luopumaan pronssista järjestävälle maalle Unkarille tuomariäänin 2-1. Joni Kolari ei tällä kertaa käden vamman vuoksi voinut osallistua otteluun lainkaan.Myös Nea Mänty voitti kaksi ensimmäistä kataotteluaan kadettityttöjen sarjassa.

Tuomarillekin kisapäivät olivat varsin opettavaiset ja työntäyteiset, nimittäin lauantaina kilpailut kestivät aina 23.15 asti. Kuten avoimissa kilpailuissa yleensä, tuomareita oli todella vähän, ja vielä vähemmän kansainvälisen lisenssin omaavia. Urheilijoiden oikeusturvan takaaminen on huolestuttavalla tolalla muuallakin kuin meillä Suomessa.

Ajankohta:
28.09.2010 – 20:45

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2010/09/28/budapest-open-25-26-9-2010/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close