Arpajaiset Pandakisoissa

LAHDEN KARATE RY

järjestää la 24.4.2010 Panda –kisatLahdessa, Suurmäenkentän kamppailuareenalla.

Edellisten arpajaistemme hyvän menestyksen ja tuoton innoittamina olemme päättäneet järjestää myös Panda -kilpailuissaarpajaiset.

Arpajaisissamme noin joka toinen arpa voittaa jasitä varten tarvitsemmekin taas arpajaisvoittoja. Jos jokaisen seuramme jäsenen/harjoittelijan perhe hankkiivähintään kolme arpajaispalkintoa, tavoitteemme täyttyy.

Palkinnoksi kelpaavat vaatimattomatkin palkinnot ja myössyötävät palkinnot (mm. leivonnaiset) otetaan mielihyvinvastaan.

Lisäksi, koska järjestämme kilpailupaikalle kahvion, otammekahvioon mielellämme vastaan leivonnaisia, keksejä, limuja,mehuja yms. myytäväksi. Eli jos haluatte tuoda kahvioonmyytäviä tuotteita tai arpajaisiin leivonnaisia niin ilmoittakaa Sanna Mäkiselle p. 040-7093555 tai makisan(at)phnet.fi mitä voisitte tuoda.

Toivomme, että jokainen haluaa ”puhaltaa yhteiseen hiileen”Lahden Karaten hyväksi!

Palkinnot tulee toimittaa treenien vetäjille pe 9.4.2010 mennessä tai suoraan salillemme Suurmäenkentän Kamppailuareenalle jonne varaamme yhden kaapin arpajaispalkintoja varten.

Leivonnaiset ja ei-säilyvät palkinnot voi toimittaa suoraan kilpailupaikalle la 24.4.2010. Lisätietoja voi kysellä Sanna Mäkiseltä tai vastuuvetäjiltä.

Ystävällisin terveisinLahden Karate ry:n hallitus

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2010/03/24/arpajaiset-pandakisoissa/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close