Lahden Karate ylivoimaisesti menestynein seura vantaan BCT -kilpailussa

Tikkurilassa käytiin sunnuntaina 7.3 kansallinen Budoka Champion Tourin osakilpailu, jossa Lahden Karate oli ylivoimaisesti menestynein seura yhdeksällä mitalillaan. Tuplakultaa nimiinsä otti Joni Kolari, joka vielä flunssasta toipilaana taisteli itsensä sarjavoittoon sekä -52kg kadettien ottelusarjassa että samanikäisten katassa. Tässä katasarjassa Lahden Karatelle tuli kolmoisvoitto, kun toiseksi taituroi Esa-Pekka Romppanen ja pronssille Pyry Heiskanen. Heiskanen osallistui myös poikien (14-15v.) avoimeen sarjaan, jossa hän voitti muiden muassa moninkertaisen arvokisaedustajan Renshinkanin Markus Mannosen. Heiskanen joutui taipumaan ainoastaan kokeneelle Renshinkanin Mikael Woodille yhdellä pisteellä. Kilpailu käytiin ns. poolisysteemillä, kaikki kaikkia vastaan, ja tämän vuoksi ottelupisteet ratkaisivat Heiskaselle kolmannen sijan.

Ina Hämäläinen pääsi myös kultakantaan naisten katasarjassa voittaen kaikki vastustajansa varmoilla esityksillään, ja lopulta finaalissa hän kohtasi seuratoverinsa Annamari Kaikkosen, jonka myös voitti selkein tuomariäänin.  Tyttöjen katassa Nea Mänty sijoittui toiseksi Tampereen Seigokanin Julia Valliuksen viedessä tällä kertaa voiton.

Vasta 17 –vuotias Jere Ajanki osallistui ensimmäistä kertaa miesten -75kg ottelusarjaan, jossa hän nappasi kolme komeaa päänahkaa  voittaen esimerkiksi ensimmäisellä kierroksella kokeneen maajoukkuekonkarin Harri Kuisminin. Vasta viimeisessä ottelussa Jere kohtasi voittajansa Kuopion Karateseuran Antti Lappalaisen, joka vei sarjavoiton niukasti viime sekunneilla. Jere halusi hankkia kokemusta miesten sarjasta jo etukäteen valmistautuessaan kolmen viikon kuluttua käytäviin miesten SM-kilpailuihin sekä huhtikuun pohjoismaiden mestaruuskilpailuihin.

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2010/03/07/lahden-karate-ylivoimaisesti-menestynein-seura-vantaan-bct-kilpailussa/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close