Estonian Open 27.-28.2.2010

Tallinnassa käytyyn avoimeen kansainväliseen kisaan osallistui kovatasoisia kilpailijoita yhdeksästä maasta. Lahden Karatelle ensimmäisen päivän kotiintuomisina oli kaksi pronssia. Miesten katasarjassa kolmanneksi sijoittui Andreas Antoniou, joka kärsi vatsavaivoista ja hävisi finaalipaikan Pasi Hirvoselle. Oliver Kuisma ja Andreas olivat vastakkain pronssiottelussa. Naisten katassa keräilyjen kautta pronssiotteluun raivasi tiensä myös Ina Hämäläinen, mutta joutui luopumaan pronssista täpärästi tuomariäänin 3-2.
Alle 76-kiloisten ottelussa Jere Ajanki oli kolmas. Hän voitti ensin Venäjän Kirill Veretshevin pistein 4-3. Toisessa ottelussa tuli vastaan sarjan voittaja, jolle Jere hävisi vain yhdellä pisteellä. Keräilyssä kaatui Viron Eduard Aleksandrov pistein 6-1. Pronssiottelussa Jere voitti valkovenäjän Piotr Sakovichin pistein 3-1.
Sunnuntaina olivat vuorossa kadetit ja lapset. Toisen kilpailupäivän saldo oli upeat kolme hopeamitalia. Tuplahopeaa nappasi Esa-Pekka Romppanen kumitessa (kadetit -57kg) sekä katassa. Ottelussa ensimmäisellä kierroksella Esa-Pekka kukisti valkovenäjän Artsiom Bylinskin pistein 6-4. Toisella kierroksella vastassa oli Latvian Radijus Kostilev, joka joutui taipumaan Esa-Pekalle pistein 2-0. Seuraavana vastaan tuli kovatasoinen venäläinen Ivan Shcelkunov, jonka myös Esa-Pekka päihitti niukasti 1-0. Finaalissa Esa-Pekka kohtasi venäjän Vassili Antokhiyn, jota vastaan Esa-Pekan painostava ja aggressiivinen ottelutyylikään ei purrut, vaan koko sarjan voitto meni nopealle venäläiselle. Samassa sarjassa taisteli myös Lahden Karaten Joni Kolari, joka niin ikään hävisi sarjavoittajalle semifinaalissa.
Toisen hopean Esa-Pekka monipuolisena urheilijana nappasi katasta. Ensimmäisellä kierroksella kukistui Eestin Stiven Kossorotov selkeästi tuomariäänin 5-0. Toisella kierroksella 5-0 -tappioon joutui taipumaan Eestin Välek Udras. Finaalissa vastaan tuli venäjän Viktor Ivanov, joka vei voiton erittäin tiukassa kamppailussa äänin 3-2.
Nea Mänty sijoittui myös hienosti toiseksi kadetti-ikäisten tyttöjen katasarjassa. Ensimmäisenä Nea kukisti eestiläisen vastustajansa selvästi äänin 5-0. Toisella kierroksella vastassa oli venäläinen, joka niin ikään joutui taipumaan Nealle selkeästi 5-0. Seuraavalla kierroksella vastaan tuli Suomesta tuttu kilpakumppani Julia Vallius, jonka Nea voitti äänin 4-1. Finaalissa Nea kohtasi valkovenäläisen vastustajansa, joka vei koko sarjan voiton.

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2010/03/01/estonian-open-27-28-2-2010/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close