Andreakselle pronssia Copenhagen Openista

Lahden Karaten Andreas Antonioulle pronssia kovatasoisesta Copenhagen Open karateturnauksesta

 

Lahden Karaten maajoukkuekarateka Andreas Antoniou taisteli itselleen pronssia katasarjasta viikonloppuna Köpenhaminassa käydyissä Copenhagen Open karateturnauksesta. Kilpailut olivat tänä vuonna erittäin kansainväliset ja osallistujia oli paikalla lähes 700 yhteensä 35 eri maasta läheltä ja kaukaa.

 

Andreas osallistui kilpailuissa miesten katasarjaan, jossa oli mukana 44 osallistujaa kymmenestä eri maasta. Ensimmäisellä kierroksella Andreas kärsi tiukan 2-1 tappion Turkkilaiselle Arslan Caliskanille, joka on hallitseva alle 21-vuotiaiden MM-2:nen. Andreas tiesi ensimmäisen vastustajan olevan oman lohkonsa kovin kilpailija, mutta lähti tästä huolimatta haastamaan häntä ennakkoluulotomasti. Turkkilaisen edettyä finaaliin asti aukesi Andreakselle tie himmeämmille mitaleille keräilyiden kautta. Keräilyissä ottelut käydään putkeen ilman taukoja ja Andreas saikin rehkiä täydet neljä kierrosta ennekuin pronssimitali oli voitettu. Vasta 18-vuotias mustavyö voitti kaikki neljä keräilyotteluaan puhtaasti 3-0 ja voikin olla varsin tyytyväinen viikonlopun lopputulokseen.

Ensi viikonloppuna Andreas matkaa muun maajoukkueen mukana Turkkiin Istanbul Open turnaukseen, joka on vielä astetta kovatasoisempi ja arvostetumpi karateturnaus maailmalla. Myös näistä kilpailuista Andreas lähtee tavoittelemaan ennakkoluulottomasti mitalia, onhan hänellä hyvässä muistissa viime vuotinen turnaus Turkissa, jossa hän voitti 16-17-vuotiaiden sarjan.

Tulokset:

  1. Jonathan Mottram ENG
  2. Arslan Caliskan TUR
  3. Andreas Antoniuo FIN Reece Taylor ENG

Nea Mänty osallistui samassa kilpailussa kadettien sarjaan.

Nea hävisi ensimmäisen ottelun Indonesialaiselle, joka pääsi finaaliin saakka. Nea pääsi keräilyyn ja sai vastaansa Tanskalaisen vastustajan jolle hävisi täpärästi 2-1. Seuraava ottelu olisi ollut pronssiotettelu, mikäli Nea olisi voittanut Tanskalaisen vastustajan.

Liitteenä Andreaksen henkilökohtaisen valmentajan Juuso Kenkkilän kirjoittama artikkeli kilpailuista.

Liite: Copenhagen Open09_1.doc

Liite: Copenhagen Open09_0.pdf

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2009/10/07/andreakselle-pronssia-copenhagen-openista/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close