Lahden Karate kahmi mitaleita Sipoossa

Sipoon kansallisiin juniorikilpailuihin osallistui Lahden Karatesta pieni, mutta sitäkin iskukykyisempi nuorten urheilijoiden joukko. Kilpailuun osallistui yli 100 alle 18v. junioria ympäri Suomen, joista Lahden Karaten 9 osallistujaa saivat yhteensä 16 mitalia.

Parhaimmasta menestyksestä vastasivat tällä kertaa Joni Kolari ja Jere Ajanki. Joni sai katassa kaksi kultaa voittaen sekä oman ikäluokkansa sarjan sekä avoimen katasarjan. Poikien 14-15-vuotiaiden ottelusarjassa Joni sijoittui hopealle joutuen taipumaan vain yhdellä pisteellä Renshinkanin Markus Mannoselle. Jere otteli varmoin ottein kukistaen ikäluokkansa finaalivastustajan pistein 8-0. Avoimessa sarjassa voitto oli makea, koska Renshinkanin Touko Torala on monta kertaa aiemmin ollut kova ja voittamaton vastus.

Riku Salmella oli kotiin tuomisina kaksi mitalia. Hän voitti poikien (12-13v.) katasarjan suvereenisti. Lisäksi Riku oli avoimessa katasarjassa toisena. Poikien avoimessa katasarjassa tuli Lahden Karatelle kolmoisvoitto, kun vielä Esa-Pekka Romppanen sai pronssia. Lisäksi Esa-Pekka sijoittui ikäluokkansa katasarjassa toiseksi ja ottelussakin hän sai hopeaa, joutuen tällä kertaa taipumaan Nurmijärven Shotokanin Topi Kulmalalle.

Nea Mänty taituroi katassa tyttöjen (12-13v.) sarjassa tiensä voittoon. Lisäksi hän sijoittui tyttöjen avoimessa katasarjassa pronssille. Tyttöjen menestystä jatkoi Henna Manninen voittaen 10-11 –vuotiaiden tyttöjen katasarjan. Poikien 10-11v. katasarjan voitti Miko Jalava. Poikien (14-15v.) katassa Lahden Karaten kolmoisvoiton varmisti vielä Joonas Helminen vahvalla suorituksellaan, hänelläkin tuliaisina pronssinen mitali.

Pyry Heiskanen osoitti huimaa kehitystä ja hyvää taktista ottelusilmää sijoittuen 14-15v. poikien +57kg kovatasoisessa ottelusarjassa hopealle. Tässä poikien raskaassa sarjassa ainoastaan edustusvalmennusryhmässä oleva Renshinkanin Michael Wood onnistui voittamaan Pyryn yhdellä pisteellä.

Liite: Sipoon juniorikisat270909.pdf

Liite: tuloksetSipoo092009_0.pdf

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2009/09/27/lahden-karate-kahmi-mitaleita-sipoossa/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close