Lahden Karatelle seitsemän mitalia Viron Bulldog cupista

Urheilijat rohmusivat jälleen kansainvälistä menestystä Tallinnan 32. Bulldog Cupista ollen myös mitalitilastossa menestynein suomalaisseura. Seuran kuusi kilpailijaa ottivat seitsemän mitalia. Kahdeksantoistavuotias Jesse Lehtinen osallistui vasta toista kertaa miesten sarjaan, kirkastaen viimekertaisen hopeatilan tällä kertaa kultaiseksi voittamalla miesten -67kg ottelusarjan. Monitaituri Jesse saavutti myös katasarjansa pronssia selkeällä voitolla Viron Suir Robertsista.

Bess Mänty voitti totuttuun tapaan suvereenisti naisten katasarjan jättäen Virolaiset kilpasiskot taakseen.
Kiia Koponen osallistui ensimmäistä kertaa aikuisten -61 kg sarjaan sijoittuen hopealle. Sarjan voitti Viron Li Lirisman, vuoden 2018 U21 -sarjan Euroopan mestari. Avoimessa painoluokassa Kiia voitti ensimmäisen ottelunsa pistein 9-1 ennen täyttä aikaa. Seuraavassa ottelussa kohtaloksi koitui jälleen Viron Lirisman, joka voitti tasaväkisen kamppailun, ja Kiia jäi ilman mitalia.

Ben Parikka sai hopeaa miesten -75kg sarjassa joutuen taipumaan finaalissa Liettuan Baltasis Tigrasille.
Leevi Saario taisteli tiensä finaaliin U18 -68 kg, jossa voiton vei Latvian Kuzmins Antons pistein 5-1, joten Leeville hopeaa.

Nooa Paukkola raivasi tiensä finaaliin U18 -76kg sarjassa voittaen semifinaalin Viron Didöl Maksimia vastaan selkeästi pistein 7-1. Finaalissa vastaan asettui Latvian Druva Martins, joka vei voiton, ja lopputuloksena Nooallekin hopeinen mitali.

Ajankohta:
06.03.2022 – 12:00

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2022/03/06/lahden-karatelle-seitseman-mitalia-viron-bulldog-cupista/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close