Ishøj karate cup 2019

Tanskassa oteltiin viikonloppuna Ishøj karate cup 2019.
Kilpailuissa oli mukana 13 maasta 491 kilpailijaa 78 eri seurasta.

Perjantaina Lahden karaten Jesse Lehtinen aloitti upeasti voittaen kata Male U16 sarjan vahvoilla suorituksilla. Jesse eteni ensimmäisestä poolista korkeimmilla pisteillä toiselle kierrokselle voittaen myös sen ja eteni finaaliin. Finaalissa vastassa oli isäntäämsan Lomholt Lucas. Pisteet 24,4 – 24,88. Jesselle upeasti kultaa !

Lauantaina oteltiin kumite kadetit, seniorit ja U21 sarjat. Jesse Lehtinen aloitti male U16 -57 kg Smart Jacob vastaan . Ottelu päättyi 0-3 skotlantilaiselle. Smart Jacob eteni finaaliin ja Jesse eteni keräilyihin. Keräilyottelussa vastaan asettui isäntämaan Theter Marcus. Jesse otteli varmoin ottein 0-3 voittoon ja eteni pronssiotteluun. Tiukka ottelu Kjæerbøl Marcusta vastaan päättyi 0-1 ja Jessen sijoitus 5.

Nuorin mukana ollut Lahden karaten ottelija Leevi Saario otteli samaan aikaan viereisellä tatamilla U16 -52 kg sarjassa . Ottelu Oppelstrup Andreasia vastaan päättyi 0-2, eikä tanskalainen edennyt finaaliin. Leeville hyvää ottelukokemusta U16 sarjassa.

Enni Lydman otteli female U16 +54 kg sarjassa. Ensimmäinen ottelu päättyi 0-2 Muennoi Tatianaa vastaan. Tanskalainen eteni finaaliin. Keräilyottelussa vastassa oli Lahi Genta. Ottelu päättyi 0-1 ja Ennin sijoitus 7.

Poikien U18 -61kg sarjaan juuri muutamaa päivää aiemmim siirtynyt Teemu Saario voitti ensimmäisen ottelut Ismaili Jacobia vastaan selkein pistein 5-0. Semifinaalissa vastassa oli Schröder Philip. Ottelu päättyi 1-0 tanskalaisen edetessä finaaliin. Teemu otteli pronssi ottelussa irlantilaista Power Hieu vastaan. Tapahtumarikas ottelu päättyi irlantilaiselle 6-1 ja Teemun sijoitus 5.

Kilpailut oli loistavasti järjestetyt. Suomalaisten yhteishenki ja hienot sijoitukset, onnistumiset tatamilla jättivät hyvän fiiliksen.

Ajankohta:
23.02.2019 (All day)

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2019/02/25/ishoj-karate-cup-2019/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close