12 mitalia Katana Shiai kilpailuista

Lahdessa pidettiin 24. kerran Katana Shiai kilpailut lauantaina 29.9.2018

Lahden Karate isännöi kotikisoja ja taisteli kuusi kultaa, kolme hopeaa ja kolme pronssia.

Kolmoisvoitto tuli Lahden Karaten alle 16-vuotiaiden -57 kg sarjasta. Teemu Saario kultaa, Jesse Lehtinen hopeaa ja Nooa Paukkola pronssia.

Veeti Huuskonen nappasi hienosti tuplakultaa nuorten 8-9-vuotiaiden kata sekä ottelusarjasta.

Toinen tuplamitalisti oli Jesse Lehtinen vieden alle 16-vuotiaiden katasarjan voiton ja tullessa hopealle alle 16-vuotiaiden -57 kg ottelusarjassa.

Muita mitalisteja oli:

Enni Lydman alle 16-vuotiaiden +54 kg ottelusarjassa kultaa.

Nea Lehtinen alle 14-vuotiaiden katasarjassa kultaa.

Jaana Kirppu alle 16-vuotiaiden katasarjassa hopeaa.

Ünöke Barath 10-11-vuotiaiden tyttöjen katasarjassa hopeaa.

Miesten —67 kg ottelusarjassa Joni Kolarille pronssia.

Aikuisten joukkuekatasarjassa Lahden Karaten juniorijoukkueelle pronssia. Joukkueeseen kuului: Olivia Hahl, Ünöke Barath ja Miisa Kaikkonen.

Ajankohta:
29.09.2018 (All day)

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2018/09/29/12-mitalia-katana-shiai-kilpailuista/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close