Lahden Karate loisti Orimattilan Suomi-Cupissa

Viikonlopun Suomi Cup-osakilpailuun Orimattilassa osallistui kaikkiaan 215 urheilijaa 28 eri seurasta. Kilpailu on Suomen suurin osallistujamäärältään. Lahden Karatesta osallistui 11 urheilijan iskuryhmä, joka taituroi monipuolisilla ja näyttävillä suorituksillaan yhteensä 14 mitalia, joista 9 oli kultaisia.
Miesten -67kg ottelusarjaan osallistunut Joni Kolari taisteli näyttävin ottein finaaliin. Sportkarate.fi –seuraa edustava Jani Karkkulainen antoi Jonille tiukan vastuksen, mutta kokenein ottein Joni iski sarjavoiton.
Nuorten EM-kotikilpailuihin vuonna 2021 tähtäävään ryhmään kuuluvat Nea Lehtinen, Jesse Lehtinen, Teemu Saario, Enni Lydman, Leevi Saario ja Nooa Paukkola. He kaikki ylsivät mitaleille omissa sarjoissaan. Nea Lehtinen voitti sekä kata- että oman alle 14 –vuotiaiden ottelusarjansa. Jesse Lehtinen voitti niin ikään alle 16 –vuotiaiden katasarjansa sekä taisteli hopealle tiukassa ottelusarjassa, jossa seurakaveri Teemu Saario vei vauhdikkaassa finaalissa voiton. Enni Lydman taisteli näyttävästi alle 16-vuotiaiden ottelusarjassa. Enni on vasta täyttänyt 14 vuotta, ja uutena tulokkaana päihitti sarjan kokeneetkin konkarit monipuolisella ja rohkealla ottelutyylillään. Aloitteleva kilpailijamme Veeti Huuskonen iski uskaliailla vastakkaislyönneillään sarjavoittoon alle 10-vuotiaiden ottelussa päihittäen kokeneemmatkin vastustajansa. Katassa Veeti taituroi hopealle.
Leevi Saario ei antanut vastustajilleen armoa, kun hän taituroi alle 14-vuotiaiden ottelusarjassaan näyttävästi voittoon. Alkukierroksilla hän peittosi kaikki vastustajansa kahdeksan pisteen erolla ennen täyttä aikaa. Finaalissakin Renshinkanin Adiel Kashi taipui Leevin käsittelyssä suorituspistein 7-1. Nooa Paukkola sijoittui samassa sarjassa pronssille.
Jaana Kirppu nostaa tasoaan kilpailusta toiseen. Tällä kertaa kotiintuomisina oli katasarjan voitto alle 18- vuotiaiden tyttöjen sarjassa. Olivia Hahl sijoittui alle 12-vuotiaiden tyttöjen katasarjassa kolmanneksi.

Ajankohta:
17.03.2018 (All day)

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2018/03/18/lahden-karate-loisti-orimattilan-suomi-cupissa/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close