Lahden Karatelle 11 mitalia Porin Karhukarate kilpailuista

Lauantaina 11.11.2017 käytiin Suomi Cupin viimeinen osakilpailu Porissa.

Päivän tiennäyttäjä oli totuttuun tapaan Jesse Lehtinen. Jesse voitti alle 14-vuotiaiden katasarjan ja alle 14-vuotiaiden -55 kg ottelusarjan, lisäksi hopeaa alle 16-vuotiaiden katasarjasta. Jesse varmisti näin myös Suomi Cupin voiton. Suomi cup koostui viidestä kilpailusta joista voitoista kertyi pisteitä.
Lahden Karate voitti myöskin seurojen osalta Suomi Cupin.

Muita mitalisteja oli Enni Lydman naisten alle 14-vuotiaiden +50 kg ottelusarjan ja alle 14-vuotiaiden katasarjasta hopeaa.

Nea Lehtinen voitti alle 12-vuotiaiden tyttöjen katasarjan ja sai pronssia ottelusarjasta.

Teemu Saario sai hopeaa alle 16-vuotiaiden -57 kg ottelusarjasta.

Nooa Paukkola voitti alle 14-vuotiaiden -45 kg sarjan Leevi Saarion ollessa pronssilla.

Olivia Hahl sai pronssia tyttöjen alle 12-vuotiaiden alempien vöiden katasarjassa.

Ajankohta:
11.11.2017 (All day)

 

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2017/11/11/lahden-karatelle-11-mitalia-porin-karhukarate-kilpailuista/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close