Kirkkonummen karate open kilpailut

Ajankohta:
21.10.2017 – 08:1517:15
Sijainti:
Kirkkonummen keskustan väestösuoja, Kirkkotallintie 3, Kirkkonummi

Aikataulu: klo 8.15- 9.00 ilmoittautuminen
klo 9.00 Tuomaripalaveri
klo 9.30 Huoltajapalaveri
klo 9.50 Kilpailijoiden esittely
klo 10.00 Kilpailut alkavat

KILPAILUSARJAT:
KATA & KUMITE
Naiset Kata Avoin +16v Miehet Kata Avoin +16v
Naiset +40 Kata Miehet +40 Kata
Naiset U21 Kata Miehet U21 Kata
Juniorit 16-17v. tytöt Kata Juniorit 16-17v Pojat Kata
Kadetit 14-15v. tytöt Kata Kadetit 14-15v. pojat Kata
12-13v. tytöt Kata 12-13v. pojat Kata
10-11.v tytöt Kata 10-11.v pojat Kata
7-9v. tytöt Kata 7-9v. pojat Kata
Naiset avoin Kumite Miehet Avoin Kumite
Naiset Kumite +/- 61kg Miehet Kumite +/-75kg
Juniorit 16-17v. tytöt Kumite -53kg, -59,+59kg Juniorit 16-17v Pojat Kumite -68kg, -76kg,+76kg
Kadetit 14-15v. tytöt Kumite +/-54kg Kadetit 14-15v. pojat Kumite +/- 63kg
12-13v. tytöt Kumite -45kg, -55kg, +55kg 12-13v. pojat Kumite -45kg, -52kg, +52 kg
10-11.v tytöt Kumite -40kg, +40 kg 10-11.v pojat -35kg, -42kg, +42 kg
7-9v. tytöt Kumite +/- 35kg 7-9v. pojat Kumite +/-35kg
7-9v PP tytöt ja pojat

Huom! Ilmoita pituus, paino ja vyöarvo ilmoittautuessa,
Järjestäjä pidättää oikeuden sarjamuutoksiin!

10.10.2017 mennessä myClubiin.

Maksut: Osallistumismaksu on 30€ /sarja, seura maksaa ja laskuttaa.

Huom! Ei jälki-ilmoittautumisia!

Liite: KIRKKONUMMI-KARATE-OPEN-2017-Kutsu.pdf

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2017/10/03/kirkkonummen-karate-open-kilpailut/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close