Karaten SM -kilpailuista useita mitaleja Lahteen

Tampereella käytiin lauantaina 1.4.1017 karaten SM -kilpailut

Naisten Katasarjassa Lahden Karate taisteli kolmoisvoiton.

Bess Mänty eteni finaaliin kohdaten Pihla-Maaria Holmlundin kolmatta kertaa samoissa kilpailuissa.
Tämäkin finaali päättyi Bessin voittoon tuomariäänin 5-0. Bessin saldona kolme kultaa: Kata naiset, alle 21 -vuotiaat ja alle 18 -vuotiaat.

Pihla-Maarialle samoista sarjoista kolme hopeaa.

Ina Hämäläinen selvisi keräilyjen kautta naisten katasarjan pronssiotteluun ja voitti pronssia selkein tuomariäänin.

Miesten katasarjassa finaaliin tiensä raivasi Andreas Antoniou, jota vastassa oli Kuopion Niklas Turunen. Andreas vei voiton tiukasti tuomariäänin 3-2.

Oliver Kuisma katasi Andreasta vastaan alkusarjoissa ja selvisi keräilyjen kautta pronssiotteluun. Varmoin suorituksin Oliver toi pronssin kotiin.

Jesse Lehtinen poimi peräti neljä mitalia. Kadettien alle 16 -vuotiaiden sekä nuorten alle 14 -vuotiaiden katasarjasta kultaa ja kadettien -57 kg, sekä alle 14 -vuotiaiden -55 kg ottelusarjasta pronssia.

Miko Jalava Katasi kultaa selkein tuomariäänin alle 21 -vuotiaiden katasarjassa.

Saku Virtanen katasi selkeään voittoon junioreiden alle 18 -vuotiaiden sarjassa.

Jaana Kirppu taisteli kolme mitalia.
Tyttöjen alle 14 -vuotiaiden Katasarjassa ja +55 kg ottelusarjassa hopeaa. Kadettien alle 16-vuotiaiden Katasarjasta Jaana katasi lisäksi pronssia.

Solja-Linnea Holmlund katasi kultaa alle 14 -vuotiaiden katasarjassa.

Pyry Heiskanen otteli miesten +75 kg kultaa.

Elia Juusti otteli hopeaa alle 21 -vuotiaiden +75 kg sarjassa.

Björn Kulovuori otteli junioreiden +68 kg sarjassa pronssia.

Mikael Ranki otteli junioreiden -68 kg sarjassa pronssia.

Teemu Saario otteli kadettien -57 kg sarjassa hopeaa.

Nooa Paukkola otteli alle 14 -vuotiaiden -45 kg sarjassa hopeaa, seurakaverin Leevi Saarion taistellessa pronssia.

Joni Kolari otteli miesten -67 kg sarjassa hopeaa. Finaalin vei tiukan taistelun jälkeen Hämeenlinnan Niko Mantere. Ottelu päättyi pisteisiin 6-6, mutta ensimmäisen pisteen edulla Niko selviytyi voittajaksi ja Jonille hopeaa. Joni osallistui myös avoimen painoluokan ottelusarjaan edeten finaaliin joka oli kuin aiemman sarjan toisinto. Ottelu päättyi 7-7, mutta Nurmijärven Tuomas Suur-Inkeroinen ensimmäisen pisteen edulla vei voiton ja Jonin oli tyydyttävä tuplahopeaan.

Miesten joukkueottelussa finaalissa kohtasi Tapanilan Erän joukkue ja Lahden Karaten joukkue.
Kullan Lahteen varmisti Pyryn ja Tuomaksen voitot.
Lahden joukkueeseen kuului Pyry Heiskanen, Joni Kolari ja vahvistuksena Nurmijärven Tuomas Suur-Inkeroinen.

Alle 18 -vuotiaiden joukkueottelusarjassa Lahden Karate ansaitsi kultaa.
Joukkueeseen kuului Björn Kulovuori, Mikael Ranki sekä Nurmijärven vahvistus Tuomas Suur-Inkeroinen.

Bess Mänty palkittiin parhaana naiskaratekana.

Lahden Karate palkittiin selkein pistein Suomen parhaana seurana.

Henkilökohtaisia mitaleja saavutettiin:
10 kultaa
10 hopeaa
8 pronssia
Sekä kaksi joukkuekultaa.

 

 

 

 

 

 

 

Ajankohta:
01.04.2017 (All day)

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2017/04/01/karaten-sm-kilpailuista-useita-mitaleja-lahteen/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close