Lahden Karate kahmi kultaa Orimattilan juniorikilpailusta

Viikonloppuna Orimattilassa kilpailtiin kansallisten juniorikilpailujen merkeissä jo 20. kerran. Kilpailuun osallistui n 170 kilpailijaa 21 eri seurasta. Lahden Karate rohmusi juhlakilpailusta kymmenhenkisellä joukkueellaan 12 mitalia, joista 7 oli kultaisia.
Tuplakultaan ylsi Jesse Lehtinen voittaen sekä kata- että ottelusarjansa 12-13 –vuotiaiden sarjassa. Nea Lehtinen sai myös 10-11 –vuotiaiden tyttöjen katasarjassa kultaa sekä ottelusarjassa hopeaa. Ensimmäisiin kilpailuihinsa osallistunut Enni Lydman voitti hienosti oman katasarjansa ja sijoittui ottelussakin hopealle. Päivän paras ottelusuoritus nähtiin 14-15 –vuotiaiden kadettien sarjassa, kun Teemu Saario teki näyttävän paluun sairastauon jälkeen. Teemu voitti kaikki ottelunsa suvereenisti napsien yhteensä 15 pistettä, antamatta vastustajille mitään mahdollisuutta eikä ainuttakaan pistettä.
Leevio Saario kamppaili myös kultakantaan 12-13 –vuotiaiden ottelussa jättäen seurakaveri Nooa Paukkolan finaalissa hopealle. Tyttöjen katasarjassa Solja-Linnea Holmlund sai kultaa ja Jaana Kirppu hopeaa. Olivia Hahl sijoittui pronssille 10-11 –vuotiaiden katasarjassa.

Ajankohta:
19.03.2017 – 18:45

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2017/03/19/lahden-karate-kahmi-kultaa-orimattilan-juniorikilpailusta/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close