Lahden Karatelle 16 mitalia Tawastia Open –karatekilpailusta

Lauantaina käytiin Tawastia Open -karatekilpailut Hämeenlinnassa. Lahden
karatesta osallistui 13 urheilijaa, jotka kahmivat kaikkiaan 16 mitalia. Niistä kahdeksan oli kultaisia.
Katassa päivän onnistuja oli Bess Mänty, joka voitti erinomaisilla suorituksillaan 3 kultaa. Jännittävin kisa käytiin seurakavereiden Bessin ja Ina Hämäläisen kesken naisten katassa, jossa Lahden karate otti kaksoisvoiton Bessin viedessä finaalin tuomariäänin 4-1. Bess voitti kultaa myös U18- ja U21-vuotiaiden sarjassa puhtaasti antamatta yhtäkään tuomariääntä vastustajilleen. Jesse Lehtinen onnistui hienosti voittamalla 2 kultaa sekä alle 16 vuotiaiden että alle 14 –vuotiaiden katassa. Jesse taisteli myös upeasti kolmanneksi alle 14 –vuotiaiden poikien ottelusarjassa. Nea Lehtinen valloitti tuomarit hyvällä tekniikallaan voittaen alle 12 –vuotiaiden sarjassa kultaa sekä alle 14 –vuotiaiden sarjassa hopeaa. Samassa sarjassa seurakaveri Solja-Linnea Holmlund sijoittui kolmanneksi. Miesten katassa Oliver Kuisma nappasi hopeaa ja Miko Jalava pronssia.
Elia Juusti vastasi parhaasta ottelumenestyksestä voittamalla alle 21 –vuotiaiden + 67 kg sarjan. Hän sijoittui myös miesten avoimessa painoluokassa pronssille. Nooa Paukkola ja Leevi Saario kohtasivat alle 14 –vuotiaiden -45 kg sarjan finaalissa. Tiukan ottelun voitti Leevi Saario kahden pisteen erolla.

Ajankohta:
22.01.2017 – 17:30

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2017/01/22/lahden-karatelle-16-mitalia-tawastia-open-karatekilpailusta/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close