Estonia Openista useita mitaleja Lahden Karatelle

Tallinnassa käytiin 14.1. karaten kauden avauskilpailut.

Lahtelaiset menestyivät hienosti.

Alle 12 -vuotiaiden tyttöjen katasarjassa Nea Lehtinen pääsi keräilyjen kautta pronssiotteluun ja voitti ottelun 4-1 ottaen pronssia.

Poikien alle 14 -vuotiaiden katasarjassa Jesse Lehtinen otti niin ikään pronssia keräilyjen kautta.

Tyttöjen alle 14 -vuotiaiden katasarjassa Jaana Kirppu eteni finaaliin, jossa vastassa oli Tapanilan Erän Ronja Piironen. Tytöt katasivat tasaväkisesti, Ronja vei voiton niukasti 3-2 ja Jaanalle hopeaa.

Tyttöjen Katan juniorisarjassa kohtasivat Bess Mänty ja Pihla-Maaria Holmlund. Finaalin vei niukasti Bess tuomariäänin 3-2.
Bessille kultaa ja Pihla-Maarialle hopeaa.

Poikien kadettien katasarjassa Saku Virtanen eteni selkein voitoin finaaliin, jossa vastassa oli Ruotsin edustaja. Tuomarit ratkaisivat ottelun ruotsalaisen hyväksi 3-2 tuomariäänin ja Sakulla katkera hopeamitali.

Naisten katasarjassa Lahden karate otti kolmoisvoiton.
Ina Hämäläinen teki hienon paluun pitkän kuntoutumisen jälkeen, Pihla-Maaria ja Ina kohtasivat semifinaalissa, jonka Ina vei tuomariäänin 3-2.
Finaalissa Bess Mänty ja Ina Hämäläinen taistelivat paremmuudestaan. Bess vei kultaa varmoin ottein 5-0. Pihla-Maaria hoiti pronssiottelun tyylikkäästi tuoden sarjan kolmannen mitalin Lahteen.
Kultaa Bess Mänty, hopeaa Ina Hämäläinen ja pronssia Pihla-Maaria Holmlund.

Miesten katasarjassa Oliver Kuisma taisteli hienosti keräilyjen kautta pronssia.

Miesten +84 kg sarjassa Pyry Heiskanen otteli pronssia.

Jesse Lehtinen otteli poikien alle 14 -vuotiaiden -52 kg sarjassa pronssille. Semifinaalissa Venäläinen otti yhden pisteen etukäden lyönnillä ja vei voiton.
Pronssiottelussa Latvialainen siirtyi jo 2-0 johtoon, mutta Jesse ratkaisi ottelun potkaisten vastustajaa päähän hallitusti ja siirtyi 3-2 johtoon voittaen pronssia.

Ajankohta:
14.01.2017 (All day)

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2017/01/14/estonia-openista-useita-mitaleja-lahden-karatelle/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close