Kauden avauskilpailu Seitokai Challenge

Viikonloppuna kilpailtiin syksyn kisakauden avaavassa Seitokai Challengessa Helsingissä. Kilpailijoita oli runsaasti Suomesta, Baltiasta ja jopa Nepalista asti. Lahden karatesta mukana oli 11 urheilijaa.

Päivän avasi naisten katasarja, jossa Bess Mänty ja Pihla-Maaria Holmlund etenivät puhtain 3-0 voitoin aina semifinaaliin asti. Mänty oli tällä kertaa parempi ja eteni finaaliin, jossa vastaan asettui Tapanilan Erän Noora Marttila. Bess vei voiton tästäkin hienosti 3-0 ja otti sarjasta kultaa. Holmlund nousi keräilyjen kautta pronssille, voittaen pronssiottelussa Kirkkonummen Sara Salmivaaran. Alle 18 -vuotiaiden tyttöjen katasarjan finaalissa vastakkain olivat niin ikään Bess Mänty ja Pihla-Maaria Holmlund. sarjavoitto meni Bessille, ja hopea Pihla-Maarialle.

Miesten katassa Oliver Kuisma taisteli tiensä hopealle. Avauskierroksen vastustaja, Nepalin Manday Shreshta, kaatui äänin 2-1. Semifinaalissa Oliver otti selkeän 3-0 voiton Latvialaisesta vastustajastaan, edeten finaalin, jossa Kuopion Karateseuran Niklas Turunen vei kuitenkin voiton. Alle 18-vuotiaiden poikien katasarjassa kullan vei Miko Jalava.

Nea Lehtinen teki selvää jälkeä alle 12-vuotiaiden katasarjassa. Kaikki vastustajat kaatuivat 3-0, josta palkinnoksi kultamitali. Lehtinen osallistui myös itseään vanhempien, alle 14-vuotiaiden, sarjaan. Avauskierroksen selvän voiton jälkeen, semifinaalissa tuli kuitenkin niukka 2-1 tappio sarjan voittajalle, Elli-Noora Vaaralle. Tappion jälkeen Lehtinen pääsi suoraan pronssiotteluun, josta tuli selkeä 3-0 voitto. Niinpä Nea otti mitalin tästäkin sarjasta.

Alle 14-vuotiaiden poikien katasarjassa Jesse Lehtinen näytti vahvaa osaamistaan vieden selkeästi jokaisen vastustajansa ja ottaen sarjan voiton. Lehtinen esiintyi vahvasti myös kumitessa, eli ottelussa, josta palkinnoksi tuli pronssia.

Teemu Saario vakuutti alle 14-vuotiaiden kumitessa. Semifinaalissa tuli selkeä 3-0 voitto Nurmijärven Joonas Suonpäästä. Finaalivastustaja, Porin Shotokanin Onni Alankokin kaatui 2-0 ja Teemu vei sarjan voiton.

Alle 18-vuotiaiden -68kg kumitessa Lahden Mikael Ranki otteli hopeaa. Hyvän alun jälkeen finaalivastus, Nurmijärven Tuomas Suur-Inkeroinen oli kuitenkin parempi.

Pyry Heiskanen otteli kultaa miesten +84kg kumitesarjassa. Semifinaalissa kaatui Helsingin Renshinkanin Oskari Rajala selkein 9-2 lukemin. Selkein lukemin kaatui myös finaalivastus, Mikko Remes Nurmijärveltä, joka joutui tunnustamaan Pyryn paremmakseen 8-0. Heiskanen otteli tiensä pronssille myös miesten avoimessa sarjassa.

Ajankohta:
22.08.2016 – 16:30

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2016/08/21/kauden-avauskilpailu-seitokai-challenge/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close