Seitokai Challenge

Ajankohta:
01.07.2016 (All day)
Sijainti:
Laajasalo Sports Hall

Ilmoittaudu myClubiin 18.8. mennessä.
Seura maksaa osallistumismaksut ja laskuttaa MM-ryhmään kuulumattomat!

Tarkemmat tiedot linkistä:

http://seitokaichallenge.webs.com/

20.8.2016 – V SEITOKAI Open Karate Challenge – Helsinki, Finland

Welcome to the official page of the SEITOKAI Challenge!

SEITOKAI Karate-Do Shotokan has the great pleasure of inviting you to the 5th edition of this event that has been growing every year in number of participants and in quality!

This year we will have the following categories:

(the categories might still be changed according to the number of participants)

KATA:

 • KIDS -10 years old (f,m)
 • CADETS 11-13 years old (f,m)
 • JUNIORS 14-15 years old (f,m)
 • U18 (f,m)
 • SENIORS +16 years old (f,m)
 • VETERANS +40 years old (f,m)
 • TEAM KIDS -10 years old (f,m)
 • TEAM CADETS 11-13 years old (f,m)
 • TEAM U18 years old (f,m)
 • TEAM U20 years old (f,m)
 • TEAM SENIORS +16 years old (f,m)
 • TEAM VETERANS +40 years old (f,m)

KUMITE:

 • KIDS -10 years old “pyykipoika” (pegs), (f,m)
 • U12 open (f,m)
 • U14 female, -40kg, -45kg, -50kg, +50kg
 • U14 male, -45kg, -50kg, -55kg, +55kg
 • U16 female, -47kg, -54kg, +54kg
 • U16 male, -52kg, -57kg, -63kg, -70kg, +70kg
 • U18 female, -48kg, -53kg, -59kg, +59kg
 • U18 male, -55kg, -61kg, -68kg, -76kg, +76kg
 • SENIORS female +18 years old, -50kg, -55kg, -61kg,- 68kg, +68kg, OPEN
 • SENIORS male +18 years old, -60kg, -67kg, -75kg,-84kg, +84kg, OPEN
 • VETERANS female +40 years old, OPEN
 • VETERANS male +40 years old, OPEN
 • TEAM U16 (f,m) (3 competitors)
 • TEAM U18 (f,m) (3 competitors)
 • TEAM U20 (f,m) (3 competitors)
 • TEAM SENIORS +18 years old, (f,m) (3 competitors)

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2016/08/04/seitokai-challenge/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close