Tanskan PM-kisoista useita mitaleita Lahteen

Viime viikonloppuna ratkottiin karaten Pohjoismaiden mestaruudet Tanskan Aalborgissa. Kilpailuihin osallistui Pohjoismaiden lisäksi Viro, Latvia ja Liettua. Suomen 31-henkisestä joukkueesta 8 edustajaa oli Lahden Karatesta. Valmentajana Lahdesta oli mukana Tuomo Heinonen ja tuomarina Pirkko Heinonen.

Saku Virtanen osallistui kadettipoikien katasarjaan. Ensimmäisellä kierroksella vastassa oli Ruotsin EM-kilpailuissakin edustanut Neo Siambalis, jonka Saku voitti varmoin ottein 4-1. Toisella kierroksella Tanskan Peter Garleth kaatui suvereenisti tuomariäänin 5-0. Finaalissa Saku kohtasi Ruotsin hallitsevan mestarin Vincent Caronin, voittaen hänet vahvalla ja taidokkaalla esityksellään selkeästi 4-1. Saku Virtanen sai uurastuksestaan palkkioksi pohjoismaiden mestaruuden.

Pyry ”Viikinki” Heiskanen otteli miesten +84kg raskaassa sarjassa. Hän aloitti Ruotsin Hyden Jonathania vastaan voittaen tiukan ottelun. Seuraavalla kierroksella vastassa oli Tanskan Philip-Andre Carlsen, jonka Pyry kaatoi pistein 3-0. Finaalissa Heiskanen kohtasi Viron Tanel Paabon, joka on junioreiden Euroopan mestari. Pyry joutui tunnustamaan Tanelin vielä tällä kertaa paremmakseen. Kilpailun saldona Pyry sai kaksi uutta päänahkaa sekä pohjoismaiden mestaruushopeaa.
Bess Mänty osallistui junioreiden katasarjaan, jossa joutui ensimmäisessä ottelussaan taipumaan Ruotsin Vilma Eklundille tuomariäänin 1-4. Eklund pääsi finaaliin, joten Bessille aukesi tie vielä keräilyihin. Ensimmäinen keräily norjan edustajaa vastaan päättyi Bessin voittoon puhtaasti äänin 5-0. Pronssiottelussa vastaan asettui Tanskan Anne Petersen. Bess taisteli varmasti ja näyttävästi, ja vei pronssimitalin itselleen.
Björn ”Karhu” Kulovuori otteli kadeteissa +70 kg. Ensimmäinen vastustaja oli Tanskan Emil Hastrup, jolle Björn hävisi. Keräilyjen kautta pronssiottelussa vastaan tuli Ruotsin David Engman, joka joutui taipumaan Björnin käsittelyssä pistein 3-1. Björn sai kotiin vietäväksi pronssisen mitalin.
Pihla-Maaria Holmlund taisteli myös pronssille kadettityttöjen katasarjassa. Ensimmäisellä kierroksella jäi taakse Ruotsin Emma Tran tuomariäänin 3-2. Seuraavalla kierroksella Pihla-Maaria hävisi Tanskan Laura Scharffille äänin 3-2. Pronssiottelussa vastaan tuli Norjan Vedo Maria Riborg, jonka Holmlund voitti jälleen äänin 3-2.
Suomen miesten ottelujoukkueeseen osallistuivat Lahden Karatesta Pyry Heiskanen ja Joni Kolari. Muut nelihenkisen joukkueen jäsenet olivat Rajakylän Karateseuran Aaro Tuominen ja Jimi Helin. Miehet ylsivät tiukkojen taistojen jälkeen pronssille.

Joni Kolari otteli +67 kg sarjassa. Ensimmäinen ottelu oli EM -hopeasmitalistia Tanskan Casper Lidegaardia vastaan. Tiukka ottelu päättyi tasatilanteeseen, ja tomariäänetys ratkaisi voiton tanskalaiselle täpärästi äänin 3-2. Joni pääsi vielä ottelemaan pronssista Tanskan Huy Baoa vastaan. Joni johti ottelua viime sekunneille asti, kunnes hävisi ottelun liian kovan pääpotkun takia. Miko Jalava katasi junioreiden ikäluokassa, ja pääsi aina pronssiotteluun asti, jonka kuitenkin hävisi.

Liite: 2016-tanska-Results-NC.pdf

Ajankohta:
09.04.2016 (All day)

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2016/04/11/tanskan-pm-kisoista-useita-mitaleita-lahteen/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close