Lahden Karate loisti kotikisoissa

Lahden Karate järjesti perinteisen Katana-shiai –kilpailun Lahdessa. Kotiseura kahmi jälleen suurimman mitalisaldon, eli yhteensä 19 mitalia.
Tyttöjen (8-9v.) alempien vöiden katasarjassa Lahden Karatelle tuli kolmoisvoitto, kun Miisa Kaikkonen voitti kaikki ottelunsa puhtain tuomariäänin ja nappasi kultaa. Lara Virkkunen sijoittui hopealle ja Olivia Hahl pronssille. Samanikäisten tyttöjen ylempien vöiden katasarjassa Unöke Barath otti suvereenisti kultaa voittaen kaikki ottelunsa 3-0 tuomariäänin.

10-11v. poikien ylempien vöiden katasarjassa Aleksi Kirppu eteni varmasti finaaliin, jossa Lohja Aapo Kirjavainen vei tällä kertaa voiton ja Aleksille hopeaa. Samanikäisten tyttöjen alempien vöiden katasarjassa Nea Lehtinen hallitsi sarjaa voittaen kaikki ottelut varmoilla suorituksillaan tuomariäänin 3-0, ja taisteli ansaitusti kultaa.

10-11 v. tyttöjen ylempien vöiden katasarjassa Solja-Linnea Holmlund loisti hienoilla katasuorituksillaan ja eteni varmaan voittoon.

Pyykkipoikaottelussa Lara Virkkunen eteni finaaliin jossa vastaan tuli Rajakylän karateseuran Lennart Stendahl. Ottelu eteni tasaisesti kummankin napsiessa pisteitä. Viime sekunneilla Lennart siirtyi johtoon, eikä Lara enää ehtinyt tasoittaa, joten ensimmäisestä ottelustaan Laralla kotiin tuomisina oli hopeaa.

Poikien 12-13v. (ylemmät vyöt) katasarjassa Jesse lehtinen jatkoi varmoja otteita etenemällä sarjassa finaaliin. Finaalissa vastassa oli Janni Hämäläinen, joka voitti niukasti tuomariäänin 3-2, ja Jesselle hopeaa. Jesse osallistui myös otteluun (pojat 12-13v. -55 kg). Hän selvitti tiensä finaaliin, jossa joutui yhden pisteen erolla taipumaan Oulun Karateseuran Veikko Peltolalle.

Tyttöjen 14-15 -vuotiaiden katasarjassa Pihla-Maaria Holmlund katasi varmasti voittaen selkeästi kaikki vastustajansa ja voitti kultaa.

Poikien 14-15 -vuotiaiden sarjassa Saku Virtanen voitti kultaa ylivoimaisesti varmoilla ja nopeilla tekniikoilla. Saku voitti kaikki ottelut puhtaasti 5-0.

Miesten katasarjassa Andreas Antoniou eteni myös puhtaasti finaaliin, jossa vastassa oli Kuopion karateseuran Niklas Turunen. Finaali oli tiukka ja tällä kertaa Niklas voitti tuomariäänin 3-2. Samassa sarjassa pronssiottelussa vastassa olivat Lahden karaten Oliver Kuisma ja Miko Jalava, pronssin voitti Oliver 5-0.

Naisten katasarjassa Männyn sisarukset Nea ja Bess etenivät molemmat varmoin ottein finaaliin. Kovatasoisessa finaalissa voiton vei Bess Mänty.

Tyttöjen katajoukkue sijoittui hopealle, Oulun Karateseuran viedessä kullan. Kulta meni sivusuun pienen virheen johdosta, kumarrus katan lopussa unohtui ja siitä seurasi hylkääminen. Katajoukkueeseen kuului Solja-Linnea Holmlund, Jaana Kirppu ja Olivia Niemi.

Päivän suurin ottelusarja oli poikien 10-11v. -40 kg sarja. Lahden Karatea siinä edustivat Nooa Paukkola ja Leevi Saario, jotka hallitsijat sarjaa, ja paransivat vauhtiaan ottelu ottelulta. Semifinaalissa Nooa oli liekeissä, ja päihitti vastustajansa puhtaasti pistein 8-0 ennen täyttä aikaa. Seurakaverukset kohtasivat lopulta finaalissa. Tiukka jännitysnäytelmä päättyi tasapisteisiin ja tuomariäänestyksellä lopulta voiton vei Nooa Paukkola.

Lahden Karaten menestyneimmät ottelijat eivät osallistuneet kilpailuun, koska olivat viimeistelyleirillä ensi viikonlopun PM-kilpailuja varten. Tanskan Aalborgissa lauantaina 8.4. käytäviin PM-kilpailuihin lähtee Lahden Karatesta yhteensä 8 urheilijaa. Tuomariksi osallistuu Pirkko Heinonen ja valmentajana joukkueessa on Tuomo Heinonen. Otteluun osallistuvat: Joni Kolari, Pyry Heiskanen ja Björn Kulovuori. Kataajat ovat: Bess Mänty, Nea Mänty, Pihla-Maaria Holmlund, Miko Jalava sekä Saku Virtanen.

Ajankohta:
02.04.2016 (All day)

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2016/04/03/lahden-karate-loisti-kotikisoissa/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close