Katana Shiai Lahti

Ajankohta:
02.04.2016 – 08:3017:00
Sijainti:
Kamppailu Areena, Suurmäenkatu 4, 15100 Lahti

Aikataulu:
Ilmoittautuminen Kata ja Kumite klo 8.30–9.30
Kumite 12-12.30
Kilpailut alkavat: klo 10.00 Kata
klo 13.00 Kumite
Sarjat: Kata
5-7 v.
8-9 alemmat (valk-kelt)
8-9 ylemmät (or–>)
16-17 tytöt
10-11 tytöt alemmat (ke-or)
10-11 tytöt ylemmät (vihr–>)
16-17 pojat
10-11 pojat alemmat (ke-or)
10-11 pojat ylemmät (vihr–>)
naiset +18
12-13 tytöt alemmat (ke-or)
12-13 tytöt ylemmät (vihr–>)
miehet +18
12-13 pojat alemmat (ke-or)
12-13 pojat ylemmät (vihr–>)
seniorit +40
14-15 tytöt
14-15 pojat
joukkuekata 7-13 v.
joukkuekata aikuiset
Kumite
Pyykkipoika 6-9v.
Ottelu 6-13v tytöt ja pojat, kadetit, juniorit ja aikuiset
Ottelijat jaetaan sarjoihin iän ja painon mukaan
kadetit, juniorit ja aikuiset kahteen painoluokkaan
Järjestäjä pidättää oikeudet sarjamuutoksiin!
Huom! 6-9v voivat osallistua pyykkipoika- tai ottelusarjaan,
9v. oranssit vyöt/9.mon ottelevat kadettien säännöillä
Joukkuekumite tytöt ja pojat, ottelijat 12-13v, 14-15v ja 16-17v, yksi kustakin ikäluokasta
Ilmoittautuminen:
28.3. mennessä. Ei jälki-ilmoittautumisia!
Ilmoittautumiset osoitteeseen toimisto@lahdenkarate.fi
HUOM!
ilmoittautuminen vain yhteen henkilökohtaiseen kata- ja kumitesarjaan
Osallistumismaksu:
Juniorit 15 € / sarja, Aikuiset 20 € / sarja, joukkue juniorit 30 €,
joukkue aikuiset 40 € (juniorit alle 18 v., aikuiset 18 ja yli).
Maksu Lahden Karate Ry:n tilille, Nordea FI28 1085 3000 3121 24
Viite 9001. Kuitti maksusta mukaan ilmoittautumiseen!
Kilpailulisenssi:
Kaikilla kilpailijoilla on oltava karateliiton kilpailulisenssi
sekä voimassa oleva vakuutus. Tositteet oltava mukana kisapaikalla.
Lisätiedot:
Jukka Kirves p. 044-9891814, toimisto@lahdenkarate.fi
Järjestäjä:
Lahden Karate Ry
Säännöt:
kumitessa WKF-säännöt sekä niiden pohjalta päivitetyt
junioreiden sääntötulkinnat
Joukkuekatassa sekajoukkueet sallittu, ei bunkaita, yksi Kata riittää

Liite: KATANA-SHIAI-2016.pdf

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2016/03/21/katana-shiai-lahti/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close