Useita SM -mitaleja Lahden Karatelle

Karaten SM -kilpailut käytiin Tampereella 19.-20.3.2016

Lauantaina vuorossa oli aikuisten ja junioreiden sarjat.

Naisten katasarjassa kolmoisvoito Lahteen. Semifinaalissa kohtasivat Bess Mänty ja Lotta Tamminen, Bess vei ottelun tuomariäänin 4-1 ja eteni finaaliin.
Finaalissa vastakkain olivat sisarukset Bess ja Nea Mänty, tiukka ottelu kääntyi Bessin selkeään voittoon 5-0 Nean horjahtaessa Katan alussa. Lotta voitti pronssiottelussa Kuopion Essi Hynysen 4-1.

Miesten katassa semifinaalissa kohtasivat Lahden Karaten Oliver Kuisma ja Andreas Antoniou. Andreas vei voiton voimakkaammilla tekniikoillaan ja eteni finaaliin. Oliver keräili pronssiotteluun, jossa vastassa oli seurakaveri Miko Jalava. Oliver voitti pronssia varmoin ottein.
Finaalissa Andreas katasi selkeään voittoon tuomariäänin 5-0 Kuopion Niklas Turusen saadessa hopeaa.

Pyry Heiskanen otteli miesten +84 kg sarjassa kultaa. Finaalissa vastassa oli Helsingin Oskari Rajala, ottelu eteni Pyryn johtaessa viime sekunneille asti. Viimehetkellä Oskari tasoitti pisteet potkuilla päähän ja ratkaisu voitosta jäi tuomariäänestykseen. Pyry voitti ottelun ja kultaa tuomariäänin 3-2.
Samassa sarjassa Elia Juusti nappasi pronssia.

Joni Kolari otteli miesten -67 kg sarjassa hopealle. Finaali päättyi lääkärin tuomiolla keskeytykseen. Joni oli ottelun loppuun saakka johdolla, mutta osuma vastustajan jalasta päähän johti keskeytykseen ja tuomarit julistivat Kotkalaisen Eki Luukan voittajaksi.

Miko Jalava katasi tuplakultaa voittaen miesten alle 21 – vuotiaiden ja junioreiden sarjan.

Alle 21 -vuotiaiden naisten katasarjasta myöskin kolmoisvoitto Lahden Karatelle. Männyn sisarukset veivät kirkkaimmat mitalit Bessin voittaessa niukasti tuomariäänin 3-2. Nealle hopeaa ja Lotta Tammiselle pronssia.

Lotta Tamminen järjesti jymy-yllätyksen voittamalla naisten alle 21 -vuotiaiden -61 kg ottelusarjan. Finaalissa vastassa oli kokenut Mäntsälän karaten Cecilia Koskinen. Lotta johti ottelua niukasti alusta asti ja voitti finaalin pistein 9-6.
Lotta taisteli lisäksi kolme pronssia, naisten katasta ja alle 21 -vuotiaiden katasta, sekä naisten -61 kg ottelusarjasta.

Junioreiden naisten katasarjasta Bess Männylle kultaa ja Pihla-Maaria Holmlundille pronssia. Hopealle kiilasi Kirkkonummen Sara Salmivaara.

Mikael Ranki tuplamitaleille henkilökohtaisissa otteluissa. Alle 21 -vuotiaiden -67 kg ottelusarjasta Mikael napsi pronssia ja junioreiden -68 kg sarjasta hopeaa.

Björn Kulovuori otteli junioreiden -76 kg sarjassa varmasti ja eteni finaaliin. Finaali eteni Björnin viedessä ottelua hyvillä käsisuorituksillaan ja Hämeenlinnan Niko Mantereen oli tyytyminen hopeaan Björnin viedessä kullan 3-0.

Cadettien joukkueottelussa Lahden Karaten joukkue kohtasi finaalissa Nurmijärven joukkueen.
Joukkueeseen kuului Björn Kulovuori, Mikael Ranki sekä vahvistuksena Hämeenlinnan Niko Mantere. Jännitys säilyi viimeisen ottelun viimesekunneille saakka Nurmijärven johtaessa tasavoittojen jälkeen pisteillä. Ottelun voitto ratkesi viimehetkellä Nurmijärven kilpailijan saadessa liian kovista kontakteista rangaistuksen ja kultaa Lahteen.

Miesten joukkueottelussa Lahden Karaten joukkueeseen kuului Joni Kolari, Hawal Kader ja Pyry Heiskanen. Viimeinen ottelu alkoi tasatilanteesta Pyryn johtaessa viimeiselle minuutille saakka. Helsingin Renshinkanin Oskari Rajala onnistui potkulla päähän ja siirtyi johtoon. Pyry tasoitti vielä, mutta Oskari vei ottelun lopulta lyönnillä päähän. Kultaa Helsinkiin ja hopeaa Lahteen.

Liite: 2016-SM-tulokset.pdf

Ajankohta:
19.03.2016 (All day)

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2016/03/19/useita-sm-mitaleja-lahden-karatelle/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close