Lahden Karatelle useita mitaleja Estonia Openista

Tallinnassa käytiin Estonia Open karatekilpailut 16.1.2016.

Naisten katasarjassa sisarukset ottivat mittaa toisistaan finaalissa. Edellisillä kierroksilla tippuivat niin Viron kuin Ruotsinkin kataajat.
Kultaa vei tällä kertaa nuorempi sisarus Bess Mänty ja Nean oli tyytyminen hopeamitaliin tuomariäänin 3-2.

Miesten katasarjassa Oliver Kuisma eteni finaaliin, jossa vastassa oli Latvian kokenut kilpailija. Latvialainen vei kullan Latviaan varmoin ottein ja Oliverin oli tyytyminen hopeaan.

Alle 18 -vuotiaiden naisten katasarjassa Heta Virkkunen eteni pronssiotteluun, jossa Heta katasi varmasti pronssille.

Alle 18 -vuotiaiden miesten katasarjassa Miko Jalava eteni pronssiotteluun, mutta tuomariäänet kallistuivat niukasti 3-2 Virolaisen hyväksi.

Alle 16 -vuotiaiden miesten katasarjassa Saku Virtanen taisteli vahvasti varmaan voittoon, kaataen niin Ruotsin kuin Latviankin nuorten Euroopan mestaruuskilpailuiden edustajat.

Alle 16 -vuotiaiden naisten katasarjassa Pihla-Maaria Holmlund katasi näyttävästi kultaa, kukistaen Virolaiset ja Ruotsalaiset vastustajansa selkeillä suorituksillaan.

Alle 14-vuotiaiden poikien katasarjassa Jesse Lehtinen eteni semifinaaliin, jossa vastaan tuli Ruotsin edustaja. Ruotsalainen vei voiton tuomariäänin 4-1 ja Jesse eteni pronssiotteluun. Pronssimitali irtosi 4-1 tuomariäänin Jessen hyväksi.

Alle 12 -vuotiaiden tyttöjen katasarjassa Solja-Linnea Holmlund täydensi perheen mitalisaalista tuoden kotiin toisen kultamitalin. Pronssille suoriutui Nea Lehtinen kuten veljensäkin poikien sarjassa. Viron edustaja kiilasi hopealle.

Vuoden mieskaratekaksi valittu Joni Kolari otteli miesten -67 kg sarjassa hopealle, Virolaisen viedessä kullan tiukan ottelun jälkeen.

Pyry Heiskanen otteli miesten +84 kg sarjassa. Pyry taisteli tiukasti Euroopan mestaria vastaan, mutta hävisi viime sekunneilla ottelun mestarin viedessä kultaa. Pyry taisteli kuitenkin pronssia Lahteen.

Jesse Lehtinen otteli myös alle 14 -vuotiaiden -40 kg sarjassa pronssiotteluun, mutta hävisi niukasti.

Leevi Saario otteli alle 12 -vuotiaiden -35 kg sarjassa finaaliin. Leevi taisteli viimesekunneille asti tiukan ottelun, mutta joutui toteamaan Ruotsalaisen tällä kertaa paremmakseen.

Ajankohta:
16.01.2016 (All day)

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2016/01/16/lahden-karatelle-useita-mitaleja-estonia-openista/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close