Finnish Openista useita mitaleja Lahden Karatelle

Lauantaina 12.9. Kilpailtiin Tampereella karaten Finnish Opennissa kuuden eri maan voimin. Osallistujia oli Turkista, Latviasta, Norjasta, Ruotsista ja Eestistä Suomen lisäksi.

Kilpailu oli osaltaan valmistava kilpailu nuorten MM-kilpailuihin jotka pidetään Indonesiassa marraskuussa.

Lahden Karaten edustajat napsivat mitaleja useasta sarjasta.

Naisten katasarjassa Ina Hämäläinen piti useiden vuosien hallitsemansa mestaruutensa jälleen varmoilla suorituksillaan.
Nea Mänty ja Lotta Tamminen kisasivat finaalipaikasta ja Nea vei voiton vahvalla katalla tuomariäänin 5-0 ja kohtasi finaalissa Inan, joka oli vielä todettava liian kovaksi vastukseksi.
Lotta eteni karsintojen kautta pronssiotteluun tuoden kolmoisvoiton Lahteen.

Lotta osallistui myös naisten alle 21 -vuotiaiden avoimeen ottelusarjaan, josta tuliaisina oli tiukkojen pistesuoritusten jälkeen hopeaa. Ottelu ratkesi viime sekunneilla vastustajan tekemään kolmen pisteen arvoiseen potkuun ja kulta liukui käsistä pistein 8-5.

Heta Virkkunen taisteli junioreiden katasarjan voittoon varmoilla katoillaan.

Miesten katasarjassa Oliver Kuisma raivasi tiensä finaaliin, jossa vastassa oli vanha kilpakumppani Niklas Turunen. Tiukan kataamisen jälkeen Niklas vei kullan Kuopioon tuomariäänin 4-1.

Miko Jalava katasi junioreiden sarjassa varmasti kultaa tuomariäänin 4-1.

Saku Virtanen katasi 14-15 -vuotiaiden kadettien katasarjassa vahvasti kultaa. Saku tiputti vastustajansa selkein tuomariääni edeten finaaliin, jossa vastassa oli seurakaveri Björn Kulovuori. Sakun ja Björnin välienselvittely meni Sakun hyväksi tuomariäänin 4-1.

Saku osallistui myös kadettien -57 kg ottelusarjaan edeten aina pronssiotteluun saakka, mutta hävisi tiukan ottelun 1-0.

Björn Kulovuori osallistui myös kadettien +70 kg ottelusarjaan. Björn otteli upeasti edeten varmasti finaaliin jossa vastassa oli tiukka Eestin edustaja. Eestiläinen napsi pisteitä takakäden lyönneillä vieden sarjan voiton 4-0, hopeaa Björnille.

Bess Mänty ja Pihla-Maaria Holmlund osallistuivat kadettien katasarjaan. Pihla-Maaria eteni finaaliin, jossa seurakaveri Bess oli vielä todettava liian kovaksi palaksi ja tyytyminen hopeamitaliin. Bess jatkoi räväkkiä suorituksiaan napaten varmasti kultaa.

Tytöt katasivat myös joukkueena johon kuului Bess Mänty, Pihla-Maaria Holmlund sekä Heta Virkkunen. Kilpailu valmisti joukkuetta nuorten MM-kilpailuihin ja selkeä kultamitalin voitto antanee lisävarmuutta tuleviin arvokilpailuihin.

Jesse Lehtinen osallistui poikien alle 12 -vuotiaiden katasarjaan, josta kultamitali oli ansaittu vahvoilla suorituksilla.

Solja-Linnea Holmlund voitti tyttöjen alle 12 -vuotiaiden katasarjan tuoden toisen henkilökohtaisen katamitalin perheeseen.

Leevi otteli alle 12 -vuotiaiden -42 kg sarjassa kultaa, seurakaveri Nooa Paukkola otteli myöskin hienosti tuloksena pronssia.

Nuorten MM-kilpailuihin marraskuussa Lahden Karatesta osallistuvat: Joni Kolari U21 -67 kg, Pyry Heiskanen U21 +84 kg, Nea Mänty U21 kata, Bess Mänty kadettien kata, Saku Virtanen kadettien kata, naisten katajoukkue: Bess Mänty, Pihla-Maaria Holmlund ja Heta Virkkunen. Flunssasta kärsineet Joni Kolari ja Pyry Heiskanen joutuivat jättämään kilpailut väliin.

Ajankohta:
12.09.2015 (All day)

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2015/09/12/finnish-openista-useita-mitaleja-lahden-karatelle/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close