Lahden Karatelle 10 mitalia kauden avauskisassa Helsingissä

Syksyn kisakausi käynnistyi viikonloppuna järjestetyssä karaten Seitokai challenge kilpailussa.
Lahden karaten MM-ryhmä loisti saavutuksillaan.

Päivä alkoi miesten kata- eli liikesarjalla, jossa vasta 17- vuotias Miko Jalava taiteili itsensä upeasti ja selkeästi koko sarjan voittoon.
Miko teki 4 kataa ja kaikki vastustajat kaatuivat selkeästi 5-0. Miko osallistui myös oman ikäluokan sarjaansa vieden senkin voiton puhtaasti.

Naisten katasarjassa Nea Mänty voitti myös näytöstyyliin kaikki vastustajansa 5-0 vieden koko sarjan voiton.

Lahden karaten 14-15v tyttöjen katajoukkue, jossa kilpailevat Pihla-Maaria Holmlund, Bess Mänty ja Heta Virkkunen, voitti selkeästi muut joukkueet hienoilla suorituksillaan tuoden kultaa Lahteen.

Tytöt kilpailivat myös henkilökohtaisissa sarjoissaan. Bess Mänty voitti kultaa ja hopealle tuli hienosti Pihla-Maaria Holmlund samassa sarjassa.

Heta Virkkunen taisteli pronssia 16-17 vuotiaiden sarjassa.

Lahden karaten nuorin kilpailija Solja-Linnea Holmlund katasi hyvällä suorituksella pronssia tyttöjen 11-13 vuotiaiden sarjassa.

Ottelussa Joni Kolari ja Pyry Heiskanen osallistuivat miesten mustien vöiden avoimeen sarjaan. Heiskanen taisteli tiensä aina finaaliin asti joutuen tällä kertaa taipumaan luunkovalle Aaro Tuomiselle niukasti. Ottelu päättyi tasapisteisiin, jolloin tuomariäänet ratkaisivat voiton Tuomiselle. Yleensä -60 –kiloisissa otteleva Kolari joutui tyytymään tällä kertaa pronssimitalin.

 

Ajankohta:
22.08.2015 (All day)

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2015/08/23/lahden-karatelle-10-mitalia-kauden-avauskisassa-helsingissa/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close