Saku Virtanen pronssilla Austrian Junior Openissa

Lahden Karaten Saku Virtanen taisteli pronssia
U14 katasarjasta Austrian Junior Openissa.

Ensimmäisellä kierroksella
vastaan asettui Saksan Lukas
Willach, Saku voitti ottelun
selkeästi 5-0 varmalla
Gojushiho Sholla.

Toisella kierroksella oli vastassa
viime vuoden kilpailun hopea-
mitalisti Sveitsin Ivan Fajardo
Saku laittoi kaikki peliin
tehden ykköskatansa Unsun voittaen selkeästi 4-1.

Kolmannella kierroksella Itävallan Leonard Piber oli
vailla mahdollisuuksia Sakun
tehdessä katan Kanku Sho ja tämä toi
suvereenin voiton 5-0.

Semifinaalissa vastassa oli
etukäteen kovin vastustaja
kilpailun viimevuotinen
voittaja Italian Alison Bauyon.

Ottelu oli tiukka Sakun tehdessä vahvan katan Gojushiho Dain,
liput menivät lopulta tuomariäänin 3-2 Italialaiselle.

Pronssiottelussa vastaan asettui Italian Nicholas
Biasiolo Venice Cupin tämän vuoden voittaja aloittaen tarkalla Suparimpei katallaan, Saku vastasi vahvasti Unsulla
viimeistellen katan mahtavalla hypyllä katan lopussa.
Pronssimitali irtosi selkein tuomariäänin 4-1 kovatasoisesta kilpailusta.

Saku osallistui vielä kumiten U14 -165cm sarjaan, ensimmäisessä ottelussa tuli tappio sarjan voittajalle hantei tuomariäänillä.
Keräilyjen kautta Saku taisteli itsensä vielä pronssiotteluun,
jossa joutui kuitenkin taipumaan. Tuloksena lopulta hieno viides sija.

Ajankohta:
21.06.2015 (All day)

 

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2015/06/22/saku-virtanen-pronssilla-austrian-junior-openissa/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close