Bess ja Björn mitaleilla Baltic Grand Prix-Budo Cupissa

Kansainvälinen Baltic Grand Prix-Budo Cup 2015 järjestettiin Tallinnassa lauantaina. Lahtelaiskaratekoista Bess Mänty ja Björn Kulovuori ylsivät mitaleille kovatasoisessa viikonlopussa.

Bess Mänty voitti tyttöjen kadettisarjan katassa kultaa. Arpa suosi alussa Bessiä heittämällä hänet suoraan toiselle kierrokselle, jossa vastaan tuli valkovenäjän Aliona Sianchuck. Bess voitti helposti 5-0 hänet. Kolmannella kierroksella tuli vastaan myös valkovenäläinen, Yulya Korshun, jonka Bess voitti räväkällä suorituksella 4-1. Finaalissa Bessiä vastaan asettui valkovenäjän EM-edustaja Katsiaryna Karatkevich ja jälleen valkovenäläinen sai tunnustaa Bessin paremmaksi 4-1. Bessille mestaruus ja samalla hän voitti Baltian liigamestaruuden, jossa Bess on vuodessa kerännyt eniten ranking-pisteitä Baltiassa kadettityttöjen katasarjassa.

Björn Kulovuori taisteli itselleen pronssia kadettien kumiten +70 kg sarjassa. Björn pääsi myös suoraan seuraavalle kierrokselle, jossa vastaan tuli venäjän Vassili Serebrjkovia. Varsinainen otteluaika päättyi tasapisteisiin 2-2 ja tuomariäänestyksellä Björn hävisi venäläiselle. Kuitenkin venäläinen eteni finaaliin, jolloin Björn pääsi keräilyihin, jossa ensimmäisessä ottelussa Björn voitti viron Voronin 2-1 ja pronssiottelussa kaatui viron Romanov 3-0. Björn oli myös Baltian liigassa pronssilla -70 kg sarjassa.

Ajankohta:
23.05.2015 (All day)

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2015/05/23/bess-ja-bjorn-mitaleilla-baltic-grand-prix-budo-cupissa/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close