Lahden karatelle 18 mitalia Tawastia Openista

Kansainvälinen karatekilpailu Tawastia Open järjestettiin viikonloppuna Hämeenlinnassa. Ilmoittautuneita oli hieman yli 270. Kilpailu oli tarkoitettu alle 21 vuotiaille.

Päivä aloitettiin karaten liikesarjalla eli katalla. Lahden karate nappasi useita sarjavoittoja ja kolmoisvoittoja saatiin myös.

Nea Lehtinen voitti ylivoimaisesti oman sarjansa, tytöt alle 10 vuotta, erittäin vahvalla tekniikalla.

Tytöt alle 12 vuotta Solja-Linnea Holmlund esitti myös taidokkaita tekniikoita ja voitti oman sarjansa.

Tyttöjen kadettisarjassa 14-15 vuotta tuli kolmoisvoitto jo tuttuun tapaan, voiton vei näytöstyyliin Bess Mänty, hopeaa sai hienosti katannut Pihla-Maaria Holmlund ja pronssia itselle taisteli vahvasti Heta Virkkunen.
Tällä samalla kokoonpanolla tytöt voitti kultaa myös alle 18 vuotiaiden joukkuekatassa.

Tyttöjen junioreiden sarjassa alle 18 vuotta Heta Virkkunen esitti vakuuttavia suorituksia ja voitti hienosti kaikki vastustajansa ja sai kultaa.

Naisten sarjassa alle 21 vuotta Lahden karate nappasi jälleen kolmoisvoiton. Ensimmäisellä kierroksella Heta Virkkunen ja Pihla-Maaria Holmlund selviytyivät puhtaasti jatkoon ja seuraavalla kierroksella vastassa olikin seurakaverit.
Mänty Bess voitti Pihla-Maaria Holmlundin ja Nea Mänty voitti Heta Virkkusen.
Finaali käytiin näin ollen Mäntyjen sisarusten kesken, voiton vei Nea Mänty erittäin puhtaalla tekniikalla, hopeaa pikkusiskolle Bess Männylle. Pronssin taisteli Pihla-Maaria Holmlund.

Poikien kadettisarjassa 14-15 vuotta voiton vei näytöstyyliin Saku Virtanen.
Saku esitti vahvoja tekniikoita ja voitto tuli selkeästi.
Virtanen osallistui myös alle 16v. -52kg ottelusarjaan, ja voitti sarjansa helposti antamatta vastustajilleen ainoatakaan pistettä.

Poikien juniorisarjassa alle 18 v Miko Jalava voitti puhtaasti oman sarjansa.

Joni Kolari voitti alle 21v. -67 kg ottelusarjansa suvereenisti pistein 10-0 ennen täyttä aikaa.

Pyry Heiskanen sijoittui niukasti hopealle +67 kg sarjassa taistelussa monikertaista arvokisaedustaja Aaro Tuomista vastaan.

Alle 12v. -35 kg ottelusarjan semifinaalissa Nooa Paukkola meni tiukan ottelun johtoon viimeisellä sekunnilla onnistuneen kolme pistettä tuottavan pääpotkun ansiosta. Samaan sarjaan osallistuneen Jesse Lehtisen virolainen semifinaalivastustaja ehdittiin jo julistaa voittajaksi, kun hänkin onnistui tekemään potkun päähän. Tilanne kuitenkin tarkistettiin jälkeenpäin, ja todettiin, että virolaisen potku oli tullut otteluajan päättymisen jälkeen. Lehtinen siis voitti semifinaalin ja lunasti itselleen finaalipaikan.

Finaalissa kohtasivat seurakaverit Jesse Lehtinen ja Nooa Paukkola. Paukkola voitti sarjan tiukan taiston jälkeen.

Björn Kulovuori voitti alle 16v. +70 kg sarjan. Hän on juuri siirtynyt ylempään painoluokkaan, ja finaalissa heti kukisti selkein ottein Hämeenlinnan Veeti Viitalan.

Poikien juniorisarjassa alle 18 vuotta Miko Jalava voitti puhtaasti myös oman sarjansa hienolla tekniikalla.

 

Ajankohta:
16.05.2015 (All day)

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2015/05/16/lahden-karatelle-18-mitalia-tawastia-openista/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close