Lahden Karatelle PM-mitaleja

Lauantaina 11.4. käytiin Nordic Karate Mestaruusottelu Islannin Reikjavikissa.

Lahden Karatelta oli viisi edustajiaa kilpailuissa mukana.

Naisten kadettien katasarjasta Bess Mänty taisteli tien finaaliotteluun kukistaen ensin Norjan edustajan Silje Eiken 5-0 ja seuraavalla kierroksella Tanskan Laura Scharffin 4-1. Finaalissa vastassa oli Ruotsin Smilla Hagman, joka vei tiukan kataamisen jälkeen voiton tuomariäänin 3-2 ja Bessin oli tyytyminen hopeamitaliin.

Naisten katasarjassa Nea Mänty pääsi keräilyjen kautta pronssiotteluun voitettuaan ensin Norjan Julian Karadashin. Pronssiottelussa vastassa oli Tanskan Rikke Linck. Nea voitti pronssiottelun niukasti 3-2 tuomariäänin.

Björn Kulovuori otteli kadettien -70 kg sarjassa. Björnillä oli vastassa Ruotsin David Engman joka sai pituutensa avulla pidettyä Björnin liian kaukana omalta otteluetäisyydeltä. David sai napsittua pistesuorituksia käsitekniikoillaan Björnistä ja otellu päättyi 3-1 pistein Davidin voittoon. Björni sai kuitenkin pronssia.

Pyry Heiskanen otteli miesten -84 kg sarjassa. Ensimmäisessä ottelussa vastassa oli Norjan Jorn Hansen. Pyry napsi pisteitä käsitekniikoillaan ja johti ottelua viimesekunneille asti kunnes Jorn sai kolme pistettä takakiertopotkulla ja voitti ottelun 5-6, Pyryn saldona PM -pronssimitali.

Miesten ottelujoukkuessa oli mukana Lahden Karaten Joni Kolari ja Pyry Heiskanen sekä Helsingistä Oskari Rajala ja Aaro Tuominen. Ensimmäinen vastus tuli Norjasta jota vastaan suomen neljän hengen joukkue otteli kolme ottelua voittaen yhden ja häviten kaksi joten Norja eteni finaaliin ja Suomen joukkue sai pronssia.

Joni Kolari otteli miesten -67 kg sarjassa. Vastassa oli EM hopeamitalisti Tanskan Casper Lidegaard. Casper osoittautui tälläerää liian kovaksi vastukseksi pistein 2-0. Casper hävisi seuraavan ottelunsa 2-1 joten Jonin ottelut jäivät siihen ja mitali saamatta.

Ajankohta:
11.04.2015 (All day)

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2015/04/11/lahden-karatelle-pm-mitaleja/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close