Ennätysmäärä Suomen mestaruuksia Lahden Karatelle

Tampereella käytiin lauantaina 28.3. aikuisten ja alle 21 -vuotiaiden SM-kilpailut karatessa.

Naisten katasarjassa Lahden Karatelle kolmoisvoitto.
Lotta Tamminen ja Nea kohtasivat tiukassa semifinaalissa, josta Nea selviytyi finaaliin tiukasti 3-2 tuomariäänillä, jonka jälkeen Lotta voitti pronssiottelun puhtaasti 5-0 Kuopion Anne Koposta vastaan.
Finaalissa saurakaverit Ina Hämäläinen ja Nea Mänty ottivat mittaa toisistaan. Ina voitti kultaa varmalla suorituksellaan toistaen moninkertaisen suomen mestaruuden.

Naisten alle 21-vuotiaiden katasarjassa Lotta ja Nea kohtasivat uudemman kerran tällä kertaa finaalissa. Nea vei kultamitalin räväkällä suorituksellaan tuomariäänin 4-1.

Miesten +40 -vuotiaiden katasarjassa Jukka Kirves taisteli keräilyjen kautta pronssiotteluun jossa kohtasi Rajakylän karateseuran Rezai Mohammedin, jonka Jukka voitti voimakkaalla suorituksellaan ja sai pronssia kotiin tuliaisiksi.

Lotta Tamminen osallistui myös alle 21 -vuotiaiden avoimeen ottelusarjaan, josta Lotta taisteli upeasti hopeaa ja kolmannen SM-mitalinsa, Tapanilan Erän Nina Uusi-Eskon viedessä ottelusarjan kultatamitalin.

Joni Kolari osallistui miesten ja alle 21-vuotiaiden -67 kg ottelusarjaan.
Alle 21 -vuotiaiden ottelusarjan voiton Joni vei näytöstyyliin. Aikuisten sarjan finaalissa Joni nappasi myöskin kultamitalin. Jonin päiväsaldo kisoista oli kolme kultamitalia, henkilökohtaiset ja joukkueottelu.

Pyry Heiskanen otteli miesten alle 21-vuotiaiden ja miesten +84 kg ottelusarjassa, sekä miesten avoimessa ottelusarjassa.
Pyry voitti alle 21-vuotiaiden ottelusarjan. Kummassakin miesten ottelusarjassa Pyry selviytyi finaaliin ja otteli niistä tuplahopeaa.

Hawal Kader otteli miesten -75 kg sarjassa. Hawal otteli varmasti vieden kaikki karsintaottelunsa puhtaasti 8-0. Finaali jatkui samaan tahtiin, Hawal ei antanut vastustajilleen yhtään pistettä yhdessäkään ottelussa. Hawal palkittiin kilpailujen taistelijapokaalilla upeiden otteluidensa johdosta.

Elia Juusti otteli miesten alle 21-vuotiaiden ja miesten -84 kg ottelusarjassa, sekä miesten avoimessa ottelusarjassa.
Elia voitti alle 21-vuotiaiden ottelusarjan. Miesten ottelusarjassa Elia otteli pronssia.

Miesten ottelusarjan joukkue taisteli SM -kultaa. Joukkueeseen kuului Joni Kolari, Pyry Heiskanen ja Hawal Kader. Lahteen ei ole aikuisten SM -joukkueottelun kultamitalisaavutusta tullut edelliseen 25 -vuoteen.

Sunnuntaina 29.3. käytiin junioreiden ja nuorten sarjat. Lahden Karaten menestys sai jatkoa edellispäivän mitalisaldoon.

Naisten kadettien katasarja oli toisintoa edellispäivän naisten katasarjaan, Lahden Karatelle kolmoisvoitto.
Bess Mänty selkeään sarjan voittoon. Bess voitti kaikki ottelunsa puhtaasti 5-0 tuomariäänin.
Hopeaa Pihla-Maaria Holmlundille ja pronssia Heta Virkkuselle.

Samat kultamitalistit katasivat myös joukkue kultaa kadettien sarjassa(Bess, Pihla-Maaria ja Heta).
Samoin joukkueottelun kadettisarjassa tytöt etenivät finaaliin, jossa Euran joukkue oli todettava tällä kertaa liian kovaksi vastukseksi, kuitenkin hienosti hopeaa.

Heta osallistui myös junioreiden katasarjaan, josta irtosi pronssia taistelussa Tapanilan Erän Noora Marttilaa vastaan.

Bess Mänty korjasi kultamitalin myös kadettien -47 kg ottelusarjasta. Pihla-Maaria Holmlund sijoittui samassa sarjassa pronssille.

Saku Virtanen taisteli neljä henkilökohtaista SM -kultaa.
Kadettien katasarjassa Sakulle selkeä voitto seurakaverin Björn Kulovuoren sijoittuessa pronssille.
Saku napsi kultaa myös alle 14-vuotiaiden katasarjassa sekä kadettien -52 kg ottelusarjassa.
Alle 14-vuotiaiden -50 kg ottelusarjassa Saku vei voiton suvereenisti halliten kaikkia otteluitaan alusta saakka.

Björn Kulovuori ja Mikael Ranki kohtasivat toisensa miesten -70 kg kadettisarjan finaalissa. Mikael selviytyi tappioasemasta viimesekunneilla tasapisteisiin 5-5. Varsinainen otteluaika päättyi tasan, josta seurasi tuomariäänestys, joka meni Mikaelin hyväksi 3-2 ja kultaa, Björnin oli tyytyminen hopeaan.

Miesten kadettien ottelujoukkueeseen kuului Björn Kulovuori, Mikael Ranki ja Saku Virtanen. Joukkue kohtasi finaalissa Hämeenlinnan joukkueen joka voitti ottelut tiukasti 2-1 ja tuloksena joukkue hopeaa.

Miko Jalava Katasi junioreiden katasarjassa kultaa. Miko voitti tiukan finaalin tuomariäänin 3-2 Ylöjärven Shotokan karateseuran Otto-Ville Tulia vastaan.

Jesse Lehtinen katasi alle 14 -vuotiaiden sarjassa. Nuoresta 11-vuoden iästään huolimatta Jesse eteni pronssiotteluun sakka, jossa Sipoon Nyholm Julius vei kokeneempana pronssin.

Lahden Karaten mitalisaldo
Henkilökohtaset

Kultaa 15
Hopeaa 7
Pronssia 7

Joukkue

Kultaa 2
Hopeaa 2

Ajankohta:
28.03.2015 (All day)

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2015/03/29/ennatysmaara-suomen-mestaruuksia-lahden-karatelle/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close