Mitaleja Ruotsin avoimista

Swedish Karate Open pidettiin Malmössä, osallistujia kilpailuissa oli 12 eri maasta yhteensä 800.

Männyn sisarukset Nea ja Bess kilpailivat katasarjoissa. Nea Mänty oli naisten sarjassa ja voitti pronssia ja tällä kertaa hävisi ainoastaan yhden matsin Alexandra Löwenadlerille. Keräilyssä Nea voitti Maria Guomundottirin Islannista puhtaasti 5-0, ja näin pronssia. Naisten sarjassa oli 17 kilpailijaa.

Naisten kadettisarjassa oli 29 kilpailijaa. Bess Mänty raivasi koko sarjan läpi voittamalla ensin Jeanet Gjerden Tanskasta 5-0, toisella kierroksella Laura Scharff Tanskasta taipui 5-0. Kolmannella kierroksella oli taas tanskalainen Monigue Mortensen ja voitto hänestä 4-1. Semifinaalissa tuli voitto 4-1 Ruotsin Julia Berndtssonista 5-0. Ja finaali oli Bessin näytöstä 5-0 voitto Ruotsin Wilma Eklundista.

Björnille Kulovuori otteli hopeaa miesten -70 kg kadettisarjassa. Björn pääsi suoraan toiselle kierrokselle, jossa vastassa oli tanskan Denis Vucovic, Björn voitti ottelun 2-0.
Seuraavalla kierroksella vastassa oli suomen Weckin, jonka Björn voitti puhtaasti 8-0.
Finaalissa Björnillä vastassa oli Aaron Jardine joka tiukan ottelun jälkeen vei kultamitalin Skotlantiin.

Liite: RESULTS SWE OPEN 2015.pdf

Ajankohta:
21.03.2015 (All day)

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2015/03/21/mitaleja-ruotsin-avoimista/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close