LAHDEN KARATELLE MENESTYSTÄ KOKORO CUPISTA

Lauantaina käytiin lasten ja nuorten karatekilpailut Hämeenlinnassa, osallistujia oli noin 160.

Karaten liikesarjassa eli katassa sarjavoittoja ropisi Lahden karatelle runsaasti. Björn Kulovuori esitti varmoja suorituksia ja otti voiton poikien kadetit 14-15v sarjassa.

Samassa ikäluokassa tyttöjen sarjassa Bess Mänty esitti myös vakuuttavasti taitojaan saaden sarjavoiton, pronssia nappasi Pihla-Maria Holmlund.

Bess osallistui myös junioreiden tyttöjen 16-17v sarjaan saavuttaen hienosti hopeaa. Samassa sarjassa Heta Virkkunen raivasi itsensä pronssille.

Poikien 16-17v sarjassa Miko Jalava voitti hienosti oman sarjansa.

Tyttöjen joukkuekatassa (Mänty, Virkkunen ja Holmlund) käytiin tasainen taistelu finaalissa, tällä kertaa tuloksena oli hopea.

Poikien 12-13v sarjassa Saku Virtanen voitti näytöstyyliin ja puhtaasti oman sarjansa.

Nuorempien sarjassa Nea Lehtinen voitti upeasti oman sarjansa tytöt 8-9v.
Tyttöjen 10-11v sarjassa hienoja suorituksia esitti Solja-Linnea Holmlund, joka voitti oman sarjansa.
Saman ikäluokan pojissa alemmat vyöt, Leevi Saario esitti varmoja otteita ja eteni finaaliin tuoden tällä kertaa hopeaa. Aleksi Kirppu taisteli myös hienosti pronssille poikien 10-11v ylemmissä vöissä.

Kumite eli karaten ottelupuolella Lahden karate nappasi kolmoisvoiton poikien10-11v, -35kg sarjassa.
Finaalissa vastassa olivat Nooa Paukkola ja Jesse Lehtinen, Nooa vei voiton. Leevi Saario pääsi keräilyiden kautta pronssiotteluun, jonka hän vei näytöstyyliin tuomaripistein 8-0.
Hienosti ja taitavalla tekniikalla Teemu Saario voitti oman sarjansa pojat 10-11v +35kg.

Tyttöjen kumitesarjassa 10-11v hopeaa nappasi Jaana Kirppu.

Poikien kadettisarjassa 14-15v -70kg pronssia sai Mikael Ranki. Samassa ikäluokassa Saku Virtanen otteli -52kg sarjassa itsensä upeasti finaaliin. Finaali oli tiukka ja päättyi tasalukemiin 4-4. Tuomariäänestyksen jälkeen voitto meni vastustajalle, mutta tuloksena kuitenkin hieno hopea.

Juniori 16-17v +68kg sarjassa Elia Juusti nappasi hopeaa.

 

Ajankohta:
24.01.2015 (All day)

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2015/01/25/lahden-karatelle-menestysta-kokoro-cupista/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close