Kokoro Cup

Ajankohta:
24.01.2015 – 08:0018:30
Sijainti:
Tavastia areena, Hämeenlinna

Huom. Seura maksaa osallistumismaksut ja laskuttaa MM-ryhmään kuulumattomilta osallistumismaksut jälkikäteen!

Ilmoittaudu myClubiin.
Ilmoita sarjat sekä tarvittavat tiedot ja mahdollinen ruokailu myös.

Aikataulu: 8.00-9.00 Rekisteröinti, alle 12 vuotiaat Tuomaripalaveri 9.40 Huoltajapalaveri 10.00

Kilpailut alkavat alle 12-vuotiaiden sarjoilla 12.00–14.00

Ruokailu kilpailujen yhteydessä (ennakkovaranneet, toimitsijat ja tuomarit) Vakuutus ja lisenssi: Kilpailusarja on tarkoitettu junioreille, joilla on voimassa oleva Suomen karateliiton lisenssivakuutus tai karateliiton lisenssi ja vastaava vakuutus. Tositteet esitettävä rekisteröinnissä.

Sarjat: Yli 16-vuotiaiden kumitesarjat pyritään jakamaan A ja B sarjoihin. Kumiten ikäluokat jaetaan painoluokkiin.

Katasarjat jaetaan vyöarvon mukaan. Kaikissa sarjoissa pyritään: KUMITE 7-9T ja P Pyykkipoika 9 v oranssi/9.mon -> (Kumite) 10-11 T ja P 12-13 T 12-13 P 14-15 T 14-15 P 16-17 T 16-17 P KATA 7-9 T ja P 10-11 T ja P 12-13 T 12-13 P 14-15 T 14-15 P 16-17 T 16-17 P Joukkuekata 10-11v,12-13v, kadetit, juniorit, Joukkuekatassa hyväksytään sekajoukkueet, joukkueeseen saa kuulua omaa sarjaa nuorempi jäsen.

Järjestäjä pidättää oikeuden sarjamuutoksiin!
Joukkuekumite 10-11v, 12-13v, kadetit, juniorit, kaikissa sarjoissa 3 hengen joukkueet.
7-8T ja P Kumite Ilmoittautuminen vain yhteen henkilökohtaiseen kata- ja kumite- tai pyykkipoikasarjaan.

10.30–11.30 9.15 Rekisteröinti, 12-17 vuotiaat n. 12.00 Seurojen esittely n. 12.00 Sarjat 12-17v

Aikatauluun voi tulla muutoksia ilmoittautuneiden määrän tarkentuessa.

Liite:  Kokoro cup _1_15_kutsu.pdf

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2015/01/05/kokoro-cup/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close